De prin lume adunate

#pictoul fericit #picturi

PictorulFericit.ro, stoc nou de picturi pe numere, recomandare de hobby creativ pentru toata lumea

Pictatul nu mai este rezervat doar elitelor, celor cu abilitati de artist. In varianta picturilor pe numere toata lumea poate picta, iar rezultatul este unul perfect. Vorbim despre tablouri impresionante, de imagini atractive. O astfel de experienta exclude posibilitatea de a gresi, intrucat imaginile sunt schitate in prealabil pe panza de canvas.

 

Magazinul online www.pictorulfericit.ro propune doritorilor o varietate de astfel de picturi pe numere. Stocul actualizat aduce in atentia noastra tematici atat de diferite, potrivite pentru toate gusturile: flori, animale, cladiri, stil urban, abstracte, cu peisaje, cu femeia in centrul atentiei, in tot felul de ipostaze: dansatoare, balerina, portret, postura materna etc.

Ce presupune pictura pe numere

In varianta propusa de Pictorul Fericit kitul este unul complet pentru a incepe de indata aceasta aventura a culorilor si a terapiei prin pictat. Vorbim despre un set ce contine panza de canvas, 3 pensule si toata paleta de culori, ambalate elegant si practic. Sunt de calitate premium, culori saturate aplicate usor si dozate corespunzator, inchise individual, ermetic, astfel ca nu se vor usca.

Panza de canvas este schitata si numerotata; fiecarui numar ii corespunde o culoare. Asadar pictorul amator va fi ghidat de aceasta corespondenta, aplicand, acolo unde trebuie, culoarea potrivita. Ce rezulta este un spectaculos tablou. Insa nu numai pentru rezultatul final este dorita aceasta experienta, ci pentru ce presupune tot procesul.

Terapia prin culoare, relaxare si un hobby creativ pentru toata lumea

Ingeniozitatea picturilor pe numere aduce numeroase avantaje pentru pictorii amatori. Daca in prima faza experienta este una unica, incurajatoare chiar, pe parcursul picturii intervin si alte avantaje: relaxarea pe care o presupune aceasta activitate, deconectarea de la cotidian, deci o metoda antistres. Se stie foarte bine ca pentru starea de bine culorile joaca un rol important si ca activitatea manuala in general vorbind stimuleza abilitati diverse. Arta in sine stimuleaza imaginatia.

Atat pentru copii, cat si pentru adulti, o astfel de experienta exerseaza rabdarea, talentul de ce nu, dar si indemanarea. Poate fi o idee la fel de buna ca cei mici sa se alature parintilor si sa aiba deci o activitate impreuna. Un hobby creativ din care rezulta, negresit, avantaje pentru toata lumea. In plus, la final, tabloul de o perfectiune ce ii face pe pictorii amatori sa se mandreasca cu ce au realizat, poate fi inramat si expus.

Stoc nou de picturi, la Pictorul Fericit

Pentru cei tentati sa incerce o astfel de pictura, pictorulfericit.ro vine cu stoc nou. Un set de pictura pe numere aici include tot ce este necesar astfel ca imediat poate fi inceputa aceasta poveste. Comenzile pot fi facute online, daca este necesar cu asistenta la preluarea comenzii, solicitand telefonic acest lucru.

Stocul nou presupune picturi dintre cele mai colorate, interesante si variate tematici. O lume a culorilor care iti anima starea de spirit. Descopera ce ti se potriveste si aventureaza-te in lumea picturii. Munca depusa pentru a finaliza un astfel de tablou va face ca o astfel de decoratiune sa fie inzecit mai pretioasa pentru tine.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea