De prin lume adunate

#petreceri valentine's day #ziua indragostitilor #petrecere valentine's day #valentine's day #sfantul valentin

Petreceri pe care sa nu le ratezi de Ziua Indragostitilor

Au mai ramas cateva zile pana la Valentine's Day. Multe cupluri si-au rezevat deja o escapada romantica, departe de aglomeratia orasului. Indiferent ca ramani in Bucuresti sau pleci intr-o mini vacanta in tara, este important sa stii ca se organizeaza multe petreceri dedicate indragostitilor, pe care nu trebuie sa le ratezi.

 

Petreci Valentine's Day la munte?

Atunci este important sa stii ca la Castelul Bran, Ziua Indragostitilor se sarbatoreste cu turta dulce, ciocolata calda, ceai si muzica ambientala. De Valentine’s Day accesul in castel se face in ntervalul orar 9.00-16.00, pretul biletului fiind 35 de lei pentru adulti, 25 de lei pentru pensionari, 20 de lei pentru studenti si sapte lei pentru copii.

Cei pasionati de schi pot sarbatori Valentine's Day pe partia Bradul din Poiana Brasov. Aici, incepand cu ora 14:00, se va organiza un concurs de schiuri pentru cupluri. Tot aici se vor organiza cursuri de dans in clapari, iar cuplurile vor avea ocazia sa-si faca declaratii de dragoste.

Pasionatii de adrenalina pot opta pentru un zbor in tandem cu parapanta sau cu motoparapanta. Decolarea se face din Rasnov, Poiana Brasov, Bunloc sau Lempes si costa 250 de lei. In pret sunt incluse biletul de telecabina si, bineinteles, zborul in doi, alaturi de o amintire pe viata, poze si filmarea intregului zbor.

Petreceri pe litoral

Si pe litoral, se anunta petreceri pentru indragostiti. Cei care vor sa petreaca un sejur romantic pe malul marii, sunt asteptati in statiunea Mamaia. Cazarea la un hotel de cinci stele care include si o cina romantica costa aproximativ 1600 de lei. Preturile sunt insa mai mici la hotelurile de patru stele, unde indragostitii vor plati doar 820 de lei.

Petreceri si targuri de Valentine's Day, in Bucuresti

Petrecaretii sunt asteptati sa sarbatoareasca Valentine's Day, alaturi de persoana iubita la unele dintre cele mai frumoase petreceri. Iata cateva dintre petrecerile pe care nu trebuie sa le ratezi:

Viva Amore - 3 februarie 2016, ora 22.00

In noaptea de 13 februarie celebreaza Valentine's Day la petrecerea Viva Amore, cea mai mare petrecere de Valentine's Day din Bucuresti. Aici dress code-ul este obligatoriu: imbraca-te sexy, seducator, in rosu, alb cu rosu, pantofi rosii, accesorii rosii!
Petrecerea are loc la Press House Ballroom, Piata Presei, nr. 1, Bucuresti
Pentru mai multe detalii, suna la 0724.377.273

Valentine's Party – 13 Februarie 2016, ora 20:00

Indragostitii sunt asteptati la o petrecere dedicata special sarbatorii de Valentine's Day. Nu rata happy hour-ul intre 21:30-22:30. La orice shot sau cocktail comandat primesti inca unul gratuit.
Petrecerea are loc la Oldies Bar & Club, Bucuresti

Be My Valentine Party cu Eliza Nirlu - 13 Februarie 2016, ora 21:00

Sambata seara cuplurile pot sarbatori dragostea alaturi de Eliza Nirlu cu cele mai iubite melodii din toate timpurile si, in plus, vor primi un desert surpriza din partea casei.
Petrecerea are loc la Traffic Restaurant&Lounge, Bucuresti
Pentru rezervari suna la 021.322.59.45

Stand Up Comedy – 13 februarie, orele 20.00 si orele 23.00

Pasionatii de stand up comedy sunt asteptati sa rada in hohote alaturi de: Raul Gheba, Cata Dum, Cristian Dumitru, Alex Serban, Cristi Popesco.
Spectacolele au loc la Copper's Pub Hristo Botev nr. 25
Pentru rezervari suna la 0372.705.933 sau 0744.914.007

 

Daca in schimb vrei sa cumperi un cadou frumos pentru persoana iubita si nu ai inspiratie poti vizita singur, sau alaturi de partener, unul dintre targurile dedicate special acestei zile.

Valentine's Day for the love of fashion

Targul de cadouri reuneste cei mai buni artisti handmade si designeri pentru ca tu sa alegi cadoul perfect pentru perechea ta. La targ puteti gasi haine, jucarii, bijuterii, decoratiuni, accesorii, posete, cosmetice bio, sapunuri naturale. Accesul vizitatorilor este gratuit.
Targul este deschis in perioada 13 - 14 februarie 2016, intre orele 12.00 – 19.00, la The Vintage Pub, str. Smardan, Centrul Vechi, Bucuresti

Targ de Valentine's Day si 1-8 martie

La targ puteti gasi produse traditionale, dulciuri de casa, specialitati din ciocolata, bomboane fondante, produse apicole, sucuri naturale, produse handmade, blanuri, haine de piele, cosmetice, suveniruri, produse de artizanat, produse cu gravuri, aranjamente florale, martisoare.
Targul este deschis in perioada 11 februarie - 13 martie 2016, la Liberty Mall, Bucuresti

Sursa foto: ideasforevent.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea