De prin lume adunate

#hobby #petrecere #valentine's day

Petrecere de Valentine's Day la tine acasa

De Valentine's Day te-ai hotarat sa organizezi la tine acasa o petrecere cu toti prietenii tai . Fie ca sunt intr-o relatie, fie ca sunt singuri, toti sunt invitati sa se distreze la petrecerea dragostei.

Inainte insa de petrecerea propriu zisa, trebuie sa ai grija de cateva detalii pentru ca totul sa fie in regula. Gandeste-te la detaliile organizatorice cu cel putin o saptamana inainte de marele eveniment. Gandeste-te de aseamenea la tema petrecerii, daca vrei sa ai parte de una tematica. Cand toate detaliile petrecerii au fost puse la punct, trimite prietenilor tai invitatii in care sa specifici daca este obligatorie tinuta, in cazul in care vrei un bal mascat.

 

Organizeaza petrecerea din timp

 

De asemenea, anunta-i pe prietenii tai ca petrecerea nu duce lipsa de surprize si cadouri pentru toti cei prezenti. Dupa trimiterea invitatiilor, pune la punct si meniul sau firma de catering la care vei apela pentru gustari.

Si pentru ca petrecerea sa surprinda caracterul festiv al Sfantului Valentin, decoreaza casa cu inimioare, baloane colorate in rosu si roz in forma de inima sau panglici colorate. Pentru o petrecere reusita, organizeaza si cateva jocuri distractive, la care sa participe toti invitatii tai. Daca alegi petrecerile tematice, decoreaza casa in functie de tema aleasa. Daca optezi pentru aceasta varianta, roaga-i pe prietenii tai sa se costumeze. Cel mai original costum va fi premiat.

 

Ai grija la detalii

 

La petrecerea de Valentine's Day o alta atractie o reprezinta mancarea. Alege mancaruri potrivite pentru aceasta ocazie, fie unele in forma de inimioara, in culori de rosu sau roz, fie preparate afrodiziace, bomboane de ciocolata, sampanie si vin. Pentru o atmosfera placuta, muzica joaca un rol important. Alege melodii romantice, muzica ambientala, jazz sau balade rock. Cu siguranta vor fi apreciate de invitatii tai.

Joaca-te cu decorurile din casa. Culorile simbolice pentru aceasta sarbatoare sunt rosu, roz si alb. De asemenea, poti adauga si alte decoratiuni precum cupidoni si trandafiri. De asemenea, tacamurile si farfuriile trebuie sa se asorteze cu sarbatoarea. Alege accesorii rosii sau roz si farfurii in forma de inima. Masa mai poate fi decorata si cu margele rosii sau roz, lumanarele si panglici.

 

Petreceri tematice

 

1. Mai mult ca niciodata, luna februarie este o perioada a cuplurilor si a iubirii. Daca la petrecerea ta de Valentine's Day vor veni numai cupluri, poti organiza ceva tematic, de exemplu o petrecere a Cuplurilor celebre din filme. Pentru a organiza o astfel de petrecere trebuie sa le trimiti prietenilor tai invitatii in care sa spefici tema aleasa. Petrecerea presupune ca invitatii sa vina costumati precum personaje celbre din filmele de dragoste clasice, precum Casablanca, Pe aripile vantului sau Romeo si Julieta .

Pentru aceasta petrecere si decoratiunile sa fie in ton. Trebuie astfel sa alegi acele elemente care aduc aminte de atmosfera anilor ‘50-‘60. In timpul petrecerii, va puteti juca prin cereri in casatorie asemanatoare cu cele din filmele de dragoste clasice. Cei care interpreteaza cel bine aceasta parte, castiga jocul.

2. Valentine's Day este asociata dintotdeauna cu culoarea rosu. Daca vrei o petrecere interesanta, organizeaza una in care rosu e culoarea de baza. Trimite invitatii rosii, roaga-i pe preteni sa se costumeze in rosu, pregateste mancare rosie si decoreaza intreaga casa cu aceasta culoare. Chair si bauturile pe care le servesti ar trebuie sa fie de aceeasi culoare. Astfel, poti opta pentru vin rosu, Bloody Mary sau Raspberry Squash .

3. Petrecerea celebritatilor de la Hollywood este o alta ideea interesanta pentru Valentine's Day. Invitatii tai trebuie sa intruchipeze o celebritate de la Hollywood, sa se imbrace si sa se comporte precum aceasta. Decoratiunile de acasa trebuie sa fie cat mai sclipitoare si sa ofere o nota de lux si eleganta. De asemenea, pentru mai multa distractie, ii poti ruga pe invitatii tai sa interepreteze o scena cu personajul pe care il intruchipeaza. Cel mai bun actor va primi un premiu surpriza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea