De prin lume adunate

#sfantul valentin #valentine's day #sarbatoare #dragoste #iubire #ciocolata #rin grand hotel #petrecere #romantic

Petrece o seara romantica la Rin Grand Hotel

Anul acesta Sfantul va fi cu totul special pentru tine. Vei avea ocazia sa iti celebrezi iubirea asa cum ai visat, intr-un cadru plin de romantism , petale de trandafir si sampanie.

este un adevarat "oras" aflat mereu la dispozitia ta.

Fie ca vrei sa-ti incepi ziua cu cateva exercitii de fitness, sau poate sa inoti cateva minute in piscina, sa faci cumparaturi sau sa incerci ceva nou din bucataria hotelului, aici gasesti totul!

O dragoste ca-n filme

Anul acesta, de ’s Day, esti invitat sa petreci aceasta seara magica intr-un cadru de poveste, regizat de Rin Grand Hotel special cu si pentru cei indragostiti!

Cu o distributie celebra: Directia 5, Andra, Tibi Scobiola, numeroase momente artistice si concursuri cu premii surpriza, garantam succesul unui ’s Day  asa cum ai visat mereu sa petreci!

"Filmul" va rula incepand cu ora 20:00, in Sala Bucuresti unde vei avea parte de un program artistic romantic cu unii dintre cei mai apreciati artisti din Romania, un meniu delicios, din care nu vor lipsi ingredientele afrodisiace , ciocolata, capsunile si sampania.

Tot la acest eveniment vei avea ocazia sa fii premiat in cadrul concursului "Recunoaste replica sau melodia".

Seara se poate incheia cu petale de trandafiri si sampanie intr-una din camerele special pregatite pentru tine de Valentine ’s Day.

Vei patrunde intr-o atmosfera linisitita si armonioasa, condimentata cu arome speciale si vei petrece una dintre cele mai romantice seri.

Daca vrei sa iei parte la magia pe care Rin Grand Hotel o organizeaza de Valentine ’s Day, participa la concursul nostru si poti fi castigatorul unei seri romantice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea