De prin lume adunate

#unde iesim #terasa #pe baricade #bere #ieftin

Pe baricade, dupa blocuri

O pisica cu aere de diva, un caine cu prestanta de amfitrion, una dintre cele mai bune pizze din Bucuresti, wireless si atmosfera nepretentioasa, cam astfel ar putea fi descrisa in cateva cuvinte terasa " ".

Exista terase care in ciuda faptului ca nu se remarca cu nimic special, au calitatea de a genera o stare de bine si de relaxare reconfortanta. Cu timpul, s-ar putea sa devii, fara sa vrei, dependent de locul respectiv. Sa fie vorba despre loc, deci?

Aceasta premisa nu este plauzibila daca luam in considerare ca terasa Pe baricade este inconjurata din toate partile de blocuri comuniste, inestetice si fade. Culmea este ca, totusi, Pe baricade nu ai deloc senzatia de sufocare, din contra. Cine stie, poate gardul din stuf care delimiteaza incinta terasei nu este atat de firav precum pare la prima vedere.

Pe baricade este asezata foarte aproape de Piata Unirii, pe strada Radu Voda, nr.23 A, prima alee care pleca in dreapta de pe cheiul Dambovitei. Unul dintre avantajele terasei este ca, de obicei, gasesti locuri libere la mese la orice ora. In plus, ai la dispozitie serviciul de wireless pentru cazurile in care ai nevoie de internet si se aude muzica buna , reglata destul de incet, incat sa nu fi obligat sa tipi la cei care te insotesc.

Cei care frecventeaza Pe baricade sunt foarte diversi. Liceenii, rockerii, dar si specialistii in IT sau sociologie aleg atmosfera relaxata a clubului care, prin aranjamentul simplist, pietrisul de pe jos, bancile si mesele din lemn duce cu gandul la fosta terasa La Motoare .

In ceea ce priveste serviciile, chelnerii sunt rapizi si simpataci si servesc una dintre cele mai bune pizze din Bucuresti, iar salatele merita incercate macar o data. Preturile? Pentru pizza platesti intre 12 si 20 lei, salatele costa intre 12 si 15 lei si sunt maricele, pretul la cafea variaza intre 5 si 8 lei, in functie de sortimentul pe care ti-l doresti, berea la halba costa 4.5 lei, in timp ce la sticla ajunge pana la 7 lei.

Adresa si contact "Pe baricade" : Str. Radu Voda, nr.23 A, telefon: 0722 526 305.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea