De prin lume adunate

#patinoar #patinoare bucuresti #inchiriere patine

Patinoarele din Bucuresti se deschid vineri

In acest weekend, iubitorii sportului pe gheata au un motiv de bucurie: se deschid primele in aer liber: Drumul Taberei si Floreasca. Astfel, daca nu ti-ai planificat nimic pentru acest sfarsit de saptamana, poti petrece cu prietenii cateva momente placute la .



Intrare libera la inaugurarea Patinoarului Drumul Taberei

Patinoarul din Drumul Taberei va fi inaugurat vineri, la ora 18.30. In prima zi intrarea va fi gratuita, pana la inchiderea programului, la ora 22.30. In urmatoarele zile, orarul patinoarului va fi de luni pana joi, intre orele 12.00 si 23.00, vinerea in intervalul orar 12.00 - 24.00, sambata de la 9.00 la 24.00, iar duminica, intre 9.00 si 23.00.

Tarifele pentru intrare sunt de 10 lei, de luni pana vineri si 15 lei sambata si duminica. inchirierea patinelor costa 10 lei in toate zilele, iar ascutitul patinelor tot 10 lei. Patinoarul din Drumul Taberei are o suprafata de 1.800 de metri patrati.


Se si patinoarul Floreasca

Patinoarul Floreasca se deschide tot vineri. Programul este zilnic, intre orele 10.00 si 24.00. Seriile sunt de cate doua ore, cu o ora pauza intre ele pentru refacerea ghetii. Tariful pentru accesul pe patinoar este de 15 lei.

Cei care nu au patine le pot inchiria din incinta patinoarului, cu 15 lei. Pentru a ascuti patinele mai trebuie sa scoti din 10 lei. Suprafata patinoarului Floreasca este de 1.800 de metri patrati.


Primaria deschide trei patinoare

Administratia Lacuri, Parcuri si Gradini Bucuresti din subordinea Primariei Capitalei va deschide in acest an trei patinoare in aer liber, in parcurile Cismigiu, Tineretului si Unirea. Aceste patinoare vor fi pe data de 1 decembrie.

Anul acesta, iubitorii patinajului se vor bucura de un nou patinoar, care se va deschide in Parcul Herastrau va mai fi deschis un patinoar. Si in Parcul Tineretului va mai fi deschis un patinoar, in spatele Salii Polivalente. Patinoarul va fi inaugurat pe 1 decembrie.

Multe dintre aceste patinoare organizeaza si cursuri de patinaj pentru incepatori si copii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea