De prin lume adunate

#ciclism #coilprofil #maratonul vinului #competitie ciclism

(P) Participa alaturi de COILPROFIL la Maratonul Vinului

Cea de-a doua editie a Maratonului Vinului va avea loc pe 15 iulie, la Urlati. 500 de participanti si-au anuntat intentia de a concura la competitia organizata pentru a incuraja miscarea si sanatatea.

Maratonul Vinului, competitie ciclista pentru toate gusturile, organizata de Primaria Orasului Urlati, a ajuns, anul acesta, la cea de-a doua editie. Evenimentul a atras inca de la prima desfasurare peste 400 de concurenti care s-au bucurat atat de miscare si atmosfera, cat si de premiile care au fost puse in joc pentru toate categoriile de participanti.

Ideea evenimentului a venit de la patru pasionati de ciclism turistic din Olanda, Belgia si Marea Britanie, care locuiesc si lucreaza in Bucuresti.
 

Maratonul vinului, compus din trei trasee diferite


Anul acesta, la competitiile organizate in cadrul Maratonului Vinului, s-au inscris deja cicloturisti din Germania, Franta, Italia si Marea Britanie. Maratonul Vinului 2012 cuprinde trei trasee diferite. Primul si cel mai complex traseu are o lungime de 55 kilometri si o diferenta mare de nivel, de 1 400 de metri, fiind apreciat la o durata de sase ore.

Cel de-al doilea traseu este destinat ciclistilor de nivel mediu, semiprofesionisti, are o lungime de 30 de kilometri si o diferenta de nivel de 700 de metri, timpul estimat pentru parcurgerea lui fiind de trei ore. Este destinat concurentilor care doresc sa se antreneze pentru catarare la inceputul sezonului competitional.

Ultimul si cel mai usor traseu are o lungime de aproximativ 10 kilometri si este necompetitiv. Traseul Family este destinat parintilor, copiilor, prietenilor si tuturor insotitorilor care au venit sa incurajeze concurentii de pe celelalte rute.

Ruta este ideala pentru cei care doresc sa faca o plimbare relaxanta cu bicicleta prin imprejurimile incantatoare ale orasului Urlati. La Maratonul Vinului 2012 pot participa copii de orice varsta.
 

Motive pentru a lua startul alaturi de COILPROFIL la Maratonul Vinului


Celor patru pasionati de ciclism din Olanda, Belgia si Marea Britanie, organizatorii competitiei, a decis sa se alature anul acesta si echipa companiei Coilprofil, producatoare de sisteme metalice, cu o istorie care a inceput sa se scrie in 1984 la Anvers, Belgia. Liviu Mistodinis, managerul companiei Coilprofil, vorbeste cu pasiune despre implicarea companiei in competitiile locale de ciclism.

"Nu este prima data cand participam la o astfel de competitie. Mai avem la activ doua participari la Cupa Emmedue. Ne face o reala placere sa participam si sa ajutam la organizarea unor asemenea competitii. Am implicat aproape toti angajatii Coilprofil si familiile acestora, contribuind astfel la organizarea unor actiuni remarcabile la nivel local.

In calitate de parteneri, am considerat ca merita sa ne implicam si sa sustinem un sport care desi mai are nevoie de timp pentru a se impune in fata sportului declarat acum rege la noi, totusi castiga pe zi ce trece din ce in ce mai multi adepti. Cred ca din ce in ce mai multi oameni se conving de utilitatea bicicletei, atat ca mijloc alternativ de recreere, cat si ca mijloc alternativ de transport".

Fondurile colectate din participarea la Maratonul Vinului vor fi donate in acest an organizatiei caritabile Casa Rozei, un centru pentru persoane cu dizabilitati din Urlati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea