De prin lume adunate

#circ #globus #padurea fermecata

Padurea Fermecata din Parcul Titan

Din 7 noiembrie, parcul Titan a devenit gazda spectacolului de mare succes “Padurea Fermecata”. Daca anul trecut nu ati apucat sa-i vedeti pe Ciucureii Veseli si aventurile lor din “padurea” instalata in sala Circului Globus, atunci mai aveti o sansa.
Pana in luna decembrie (inclusiv), padurea fermecata - reluata intr-o noua montare - va incanta publicul in fiecare weekend in chapitea-ul din Parcul Titan, amplasat langa Piata Ramnicu Sarat.
Ursitoarele Anca Sigartau , Maria Buza si Liana Lungu vor indruma pasii Ciucureilor Veseli - trupa de comici ce a castigat Premiul Simpatia la cea de-a VIII-a editie a Galelor Circului - prin Padurea Fermecata, in cautarea stravechiului secret al nemuririi, vor canta live, vor dansa si vor face ispravi noi. In calatoria lor, ciucureii vor incerca sa afle secretul de la animale, pasari si zane.
Caile intortocheate ale Padurii Fermecate ascund si momente exceptionale. Calatoria incepe cu trupa Almas si numarul lor impresionant de dans la inaltime – fara plasa, fara corzi, siguranta fetelor din trupa Almas se bazeaza total pe esarfele cu care ele isi fac numarul.
Fratii Valentin si Catalin Badea , vin in spectacol cu o demonstratie de forta si echilibru : maini in maini. Atractiile din arena continuand cu tango-ul aerian al trupei laureate la Monte Carlo in 2002 si 2007, Cirneanu – Platinium si binenteles cu dresuri inedite de tigri siberieni, camile, lame, capre, catei, porumbei, pauni si ponei.
Spectacolul se desfasoara in fiecare sambata de la ora 15:00 si in fiecare duminica de la orele 11:00, respectiv 15:00.
Pret bilete: Stal 1 – 40 lei; Stal 2 – 30 lei; Loja – 50 lei. Pretul unui bilet pentru grupurile organizate este de 14 lei / persoana.
Realizatorii spectacolului Padurea Fermecata:
Regie, scenariu si design lumini - Brindusa Novac
Costume si coregrafie - Ama Butoiescu
Coregrafie - Alice Visan
Scenografie - Vlad Gabrielescu, Alice Mihai si Noni Molete
Muzica - Tica Alexe
Regia tehnica - Bogdan Boldojar, Valentin Badea, Gigi Tache, Mariana Ionescu si Marinel Soare.
Intre timp, la Circul Globus se voteaza inceperea stagiunii prin Galele Circului, Editia a IX-a. Acestea se desfasura sambata de la ora 15.00 si duminica, doua spectacole de la 15.00 si 18.30.
Mai multe informatii despre spectacolele Circului Globus gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea