De prin lume adunate

#bio #targ #eco # organic fest

Organic Fest la Teatrul de Opereta din Bucuresti

organic fest este o editie dedicata persoanelor care vor sa daruiasca cadouri organice de Dragobete. Targul "Organic Fest" isi propune sa transforme alimentatia bio, produsele cosmetice naturale precum si cele de curatenie intr-un reper de urmat.

Asadar, vizitatorilor vor gasi la targ o gama larga de produse fara pesticide sau organisme modificate genetic, toate adunate la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian.

Cea de-a opta editie Organic Fest este dedicata produselor naturale de ingrijire si infrumusetare. Cei care vor trece sambata si duminica pe la Teatrul National de Opereta Ion Dacian vor avea ocazia de a achizitiona produse cosmetice naturale, produse de ingrijire corporala, sisteme alternative pentru purificarea apei, precum si tratamente din plante medicinale.

Nu vor fi uitate nici produsele alimentare sanatoase si obiectele vestimentare din fibre ecologice.

Printre produsele-vedeta, din aceste categorii, se afla hainutele pentru copii, produse de panificatie bio, cafeaua Fitness Coffee, cu un adaos de 16 extracte de plante medicinale si cu proprietati antioxidante, sortimentele de miere din Delta Dunarii, dulciuri grecesti, prajituri de casa fara conservanti, cozonaci de casa, cafea naturala, ceaiuri din plante medicinale si multe altele.

Targul este deschis in perioada 19 - 20 februarie, in intervalul orar 11.00 - 18.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea