De prin lume adunate

#festival #muzica #concerte #coamana #parc

One Love Festival

Cea de-a doua editie a Festivalului One Love se va desfasura anul acesta intre 30 iulie – 1 august, in Parcul Natural Comana .

Din 30 iulie pana pe 1 august, ultimul mare palc al Codrilor Vlasiei, Padurea Comana, va gazdui a doua editie a festivalului de muzica si ganduri bune One Love. In padure va asteapta zane, povestitori, mancare buna , jonglerii , tiroliana, hand made -uri, o zona de chill out, Road to Zion, cu proiectii de film si un open stage.

In cadrul festivalul vor exista doua scene, Sound System Arena & Jungle Groove unde poti dansa pana dimineata . Din Marea Britanie vin Vibronics, pionieri ai explozie roots & dub din Uk, impreuna cu Madu Messenger (Scoops), Parvez (The Dub Factory) si I-mitri (Counter Action).

Rusia a devenit tot mai prezenta si mai activa pe scena drum'n'bass, iar Subwave vine in Padurea Comana, chiar din inima scenei din Moscova. Tot din Rusia vine si Electrosoul System (KOS.MOS Music). Din Austria vin Soulfayah Family si Dready C, din Ghana Mystik B.

Biletele se pot cumpara din reteaua Eventim, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti si online pe eventim.ro. Preturile biletelor sunt de 60 lei, 90 lei si 4o de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea