De prin lume adunate

#campanie metrou #romanie civilizata #scara rulanta metrou

O Romanie civilizata incepe cu noi!

Campania de educatie civica „Stationati pe dreapta ”, initiata de organizatia de voluntariat Interact Club Bucuresti , este destinata tuturor celor care folosesc ca mijloc de transport metroul. Ea are ca scop fluidizarea traficului in subteran prin promovarea unei idei simple si practice: stationarea pe partea dreapta a scarii rulante pentru a permite calatorilor grabiti sa urce mai repede pe partea stanga.


Proiectul se va desfasura în perioada 19-25 martie. In aceasta saptamana mesajul “Stationati pe dreapta” va fi promovat in toate statiile de metrou din Bucuresti. De asemenea, in statiile Piata Unirii si Piata Victoriei, vor actiona si membrii grupului Interact.
Parte a unei actiuni ce ia amploare, este un prim pas spre o tara mai civilizata, spre o Romanie de care sa fim mandri. Arata ca iti pasa!

„Cum pot contribui si de ce?” Regula este simpla si la indemana oricui: daca nu te grabesti, stai pe partea dreapta a scarii. Desi aparent neinsemnata, va face diferenta in zilele in care ai nevoie sa ajungi urgent undeva.

Urmeaza regulile de circulatie, spre a usura calatoria ta si a celor din jurul tau. Respecta-i pe acestia, aratand astfel ca te respecti si pe tine! Mai mult, fii asertiv si spune-ti punctul de vedere in fata celor care nu respecta o regula ce tine de civilizatie . Implica-te si tu!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea