De prin lume adunate

#ziua nationala a romaniei #cadou #originalo.ro #originalo

Nu stii ce cadou sa-i oferi de 8 Martie? Alege cadourile-experienta de la Originalo!

ADVERTORIAL

Ziua Femeii iti ofera an de an sansa de a-i face jumatatii tale un cadou inspirat, care sa ii aduca zambetul pe buze si sa o faca sa se simta speciala. Inca nu ai gasit darul perfect pentru ziua de 8 Martie din acest an? Originalo.ro iti vine in ajutor cu o oferta de nerefuzat: cadourile-experienta!

Originalo.ro iti propune un cadou care iese din tipare, cu ajutorul caruia ii vei putea face o surpriza incredibila jumatatii tale de Ziua Femeii! Cu ce te imbie site-ul Originalo.ro? Cu oferte de cadouri-experienta, care se traduc prin sejururi in tara, servicii spa, activitati sportive si de aventura.


Ofera-i un cadou iesit din tipare de 8 Martie de la Originalo.ro

Jumatatea ta este pasionata de sporturi sau poate s-ar bucura de o zi relaxanta la spa ori de un sejur intr-un oras superb din tara? Originalo.ro iti ofera sansa de a-i darui oricare dintre aceste experiente prin achizitionarea unui pachet-cadou.

Fiecare pachet-cadou include un voucher si o carte cu experiente. Voucherul are o valabitate de 1 an, timp in care jumatatea ta va putea alege sa beneficieze de una dintre experientele prezentate in cartea din pachet.

Selecteaza cadoul-experienta perfect de 8 Martie din urmatoarele categorii: Sport to Enjoy, Spa de Relaxare, Nature Escape, Aventura in Doi, City Fun, 100% Adrenalina, Spa in Doi, Luxury Spa, Chic & Romance si Boutique.


Cum achizitionezi un cadou-experienta de la Originalo.ro

Daca te-ai hotarat sa ii oferi partenerei tale un cadou deosebit de 8 Martie, nu trebuie decat sa accesezi Originalo.ro, sa selectezi una dintre zecile de experiente incluse in oferta, dupa care sa plasezi comanda. Preturile pentru un cadou-experienta incep de la doar 140 lei!


Cum se poate bucura jumatatea ta de cadoul-experienta de 8 Martie

De indata ce a primit cadoul-experienta de la Originalo.ro, jumatatea ta va putea incepe sa isi faca planuri de vacanta sau sa isi rezerve cateva ore de relaxare in ziua pe care o doreste! Aflata in posesia cartii cu experiente si a voucherului-cadou, partenera ta isi va putea alege experienta preferata, urmand ca apoi sa ia legatura cu partenerii Originalo.ro pentru a face o rezervare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea