De prin lume adunate

#film #cinema #filme romanesti

Nopti albe cu filme romanesti

Timp de o luna, la Cinema Patria din bucuesti , au loc "Nopti albe cu filme Romanesti ". Evenimentul face parte dintr-o campanie de promovare a filmului romanesc.

Campania "Nopti albe cu filme romanesti" are ca scop promovarea cinematografiei romanesti de calitate. In fiecare noapte vei avea ocazia sa vizionezi cate doua filme romanesti. Filmele se vor derula de la ora 24.00 si 02.00. In cadrul proiectului "Nopti albe cu filme romanesti" vor fi invitati regizori, actori si critici de film , care vor sta de vorba cu tine.

Printre filmele romanesti pe care nu trebuie sa le ratezi la acest eveniment se numara "Secretul lui Bachus", "Declaratie de dragoste", "B.D. in actiune", "Extemporal la dirigentie ", "B.D. in alerta", 'Liceeni-Rock & Roll", 'B.D. la munte si la mare", "Drumul oaselor", "Masca de argint", "Buletin de Bucuresti" sau " Razbunarea haiducilor".

Biletele pentru proiectiile nocturne au pretul de 5 lei.

 

Pogramul proiectiilor:

 

Luni, 2 august

ora 00.00:  Misterele Bucurestilor
ora 02.00: Colierul de Turcoaze

Marti, 3 august

ora 00.00: Masca de argint
ora 02.00: Totul se plateste

Miercuri, 4 august

ora 00.00: Razbunarea haiducilor
ora 02.00: Haiducii lui Saptecai

Joi, 5 august

ora 00.00: Saptamana nebunilor
ora 02.00: Zestrea domnitei Ralu

Sursa foto : filmetari.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea