De prin lume adunate

Noaptea Institutelor Culturale

Institutul Cultural Roman, in parteneriat cu British Council , Institutul Goethe, Institutul Italian de Cultura, Institutul Cervantes , Centrul Cultural Ungar, Institutul Polonez, Delegatia Valonia-Bruxelles, Centrul Ceh si Institutul Francez organizeaza, pe 27 iunie, a doua editie a Noptii Institutelor Culturale.

Pentru cea mai savuroasa noapte a Bucurestiului multicultural, Institutele propun arta proaspata si bunul gust, intr-un meniu bogat si divers: filme lungi si scurte, documentare (foarte) vechi si noi, teatru cu si fara cuvinte, cabaret literar, literatura cu cantece, folclor curat, muzica clasica , romani sau electronica, karaoke si scena deschisa, concursuri si teste, benzi desenate, afise, spoturi, dans modern, hip-hop, streetdance sau caluser ardelenesc, arhitectura secuiasca, delicatese de pretutindeni, povesti, amintiri si multe alte surprize.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea