De prin lume adunate

#editura #nemira #carti #ebooks

Nemira a lansat primul site de carti digitale din Romania

Editura Nemira este prima editura de traditie din Romania care a lansat un site de ebooks, carti in format digital . Cartile sunt comercializate in formate optimizate pentru readere.

Pe ebooks.nemira.ro vei gasi ebook-uri de calitate, construite profesionist in formatele Epub si Mobi. Acestea sunt compatibile cu orice dispozitiv: ereader, smartphone, tableta sau PC. De asemenea, Nemira este prima editura de traditie din Romania care ofera ebooks pe platforma proprie. Nemira a sprijinit inca de acum doi ani proiectele de carte digitala. Acum, Nemira este prima editura care ofera ebooks spre vanzare. De asemenea, cartile pot fi distribuite in mai multe formate.

"Editura Nemira este prima editura de traditie din Romania care lanseaza pe piata un serviciu personalizat de ebooks. Programele de descarcare sunt perfect customizate pentru ereadere, in formatele Epub si Mobi. La descarcarea unei carti in format digital, utilizatorul va primi indrumari complete despre acest nou serviciu. Cartile Nemira in format digital sunt contra cost, insa sunt accesibile oricarui iubitor de literatura", ne-a declarat IonutĀ  Mircea Oprea, online marketing manager la Editura Nemira.

De asemenea, si preturile de comercializare ale acestor carti sunt avantajoase. Cartile in format digital comercializate de editura Nemira sunt cu peste 50% mai ieftine decat cele tiparite.

"In ultimii ani piata a evoluat foarte mult si ne-am gandit sa folosim tehnologia in ajutorul nostru. Doar cei care nu folosesc carti in format digital nu stiu ca cererea este foarte mare. Cartile in format digital de la Nemira se adreseaza unui public grabit, dar care vrea sa fie la curent cu toate noutatile. Astfel, ebook-rile ii permit sa foloseasca timpul in favoarea sa".

"Cartile in format digital iti permit sa ai o intreaga biblioteca in buzunar si sa o accesezi oricand doresti. Un alt factor important al serviciului lansat de Nemira este si faptul ca ebook-urile sunt eco friendly. Este un aspect la care tinem foarte mult si de care suntem foarte mandri. Si nu in ultimul rand serviciul este in pas cu tehnologia si mai aproape de utilizatorii informati", ne-a mai declarat Ionut Mircea Oprea.

In libraria digitala Nemira exista peste 50 de titluri de ebooks. Portofoliul editurii nu se opreste insa aici, astfel incat pe viitor, libraria digitala isi va imbogati oferta.

Astfel, printre titlurile interesante pe care le poti gasi in format digital se numara Cartea ceaiului de Okakura Kakuzo sau colectia Ghidul Xenofobului.

Asadar, lectura placuta!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea