De prin lume adunate

#Vinerea Neagra #black friday

Nebunie! Asta nu stiai despre Vinerea Neagra!

Ori de cate ori apare in discutie Vinerea Neagra, intreaga lume capata o atentie sporita si cauta sa descopere cele mai atractive reduceri ale anului. Usor, usor, aceasta sarbatoare a reducerilor a castigat o multime de fani, insa in acelasi timp a generat si foarte multe discutii, intamplari amuzante, sau mai putin amuzante si chiar conflicte.

 

In acest articol incercam sa abordam partea nevazuta a sarbatorii, cea care aduce zambete pe buze, exclamatii de uimire sau consternare.

6 informatii inedite despre Vinerea Neagra

1. Romania este pe locul 2 in cautarile dupa reduceri de Vinerea Neagra. Atunci cand vine vorba despre Vinerea Neagra, Romania este depasita doar de americani in interesul pentru reduceri. Partea interesanta este ca tara noastra a intrat in vartejul generat de astfel de reduceri abia in 2011.

2. Este foarte usor sa fii pacalit in ziua marilor reduceri. Chiar daca exista o multime de retaileri seriosi, care ofera produse de calitate si informatii relevante, exista si o multime de producatori si magazine care cauta sa obtina profit doar de pe urma popularitatii black friday. Exista destul de multe companii de electronice care produc versiuni de produse mai slabe din punct de vedere calitativ, tocmai pentru a le comercializa in aceasta zi.

3. Pijamalele, printre cele mai vandute produse in Vinerea Neagra. Oricat ar fi de greu de crezut, pijamalele au fost mereu in topul preferintelor.

4. Exista mai multi oameni care mor in inghesuiala produsa de reduceri decat muscati de rechini. Doar in America au murit 7 oameni, cautand sa obtina cele mai bune oferte. Alte cateva zeci de oameni au fost raniti.

5. Desi s-ar crede ca este cea mai importanta zi pentru cumparaturi, nu este. La nivel mondial, ziua in care se fac cele mai multe cumparaturi este ajunul Craciunului. Partea interesanta este faptul ca in aceasta zi nici macar nu sunt reduceri foarte mari.

6. Nu toate produsele merita sa fie cumparate in Vinerea Neagra. Se pare ca aceasta sarbatoare este perfecta pentru cei care doresc sa cumpere televizoare, tablete sau bijuterii.

Cum sa se evite reducerile false de Vinerea Neagra?

Nimeni nu trebuie sa se inghesuie pana ramane fara suflu sau sa cheltuiasca extrem de multi bani doar pentru ca sunt reduceri. Totusi, promisiunea unor reduceri de peste 50 % este, fara doar si poate, atractiva. Cei care doresc sa cumpere ceva de black friday si vor totusi sa puna mana pe produse de calitate, cu reduceri adevarate, trebuie sa urmeze 3 pasi simpli:

  • Sa aiba o lista cu produsele dorite si sa le urmareasca frecvent preturile. Pot fi folosite si comparatoarele de preturi, insa cel mai bine este sa fie urmarite preturile personal.
  • Sa achizitioneze doar din magazine in care au incredere deplina.
  • Sa nu ia decizii pripite. De cele mai multe ori, un produs care este redus acum va mai fi redus si in alta zi, asadar, nu trebuie sa se ia o decizie de achizitie fara a o analiza in detaliu.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea