De prin lume adunate

#maini stewardese #stewardese

Motivul pentru care stewardesele tin mainile la spate. Nu te-ai fi gandit la asta

Ai observat ca majoritatea stewardeselor isi tin mainile la spate cand se plimba printre scaune? Daca nu, nu este o problema, deoarece putina lume observa acest detaliu. Acest lucru se intampla, de regula, inainte de decolare.

Stewardesele trebuie sa numere pasagerii imbarcati. Acest lucru se intampla atat la urcarea acestora in avion, de stewardesa care ii intampina, cat si apoi, dupa ce acestia se asaza pe locurile lor.

De ce tin stewardesele mainile la spate

Ei bine, in timpul numararii pasagerilor, acestia tin mainile la spate pentru ca ascund un contor special.

Echipajul de cabina foloseste aceste contoare pentru a se asigura ca numarul de pasageri care urca in avion corespunde numarului de bilete scanate.

In acest fel, se asigura ca au o numaratoare exacta, mai ales in cazul zborurilor aglomerate.

Motivul pentru care mainile lor sunt ascunse este pentru a nu atrage prea mult atentia asupra procesului. Uneori, personalul de cabina numara pasagerii dupa ce acestia au fost asezati, iar alteori numaratoarea se face de doua ori: in timpul imbarcarii si dupa ce s-au asezat.

Asadar, data viitoare cand vezi un membru al echipajului mergand pe culoar, in timp ce asteptati decolarea, uita-te la mainile sale si s-ar putea sa observi miscarile specifice apasarii pe buton.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea