De prin lume adunate

#army #military shop #militar #camuflaj #haine #bocanci #corturi #protectie #alpinism #vanatoare #pescuit

Military shops in Bucuresti

Magazinele axate pe comercializarea de articole si in stil military au inceput sa isi faca simtita prezenta si in Bucuresti. Cei care trec pragul acestor magazine sunt in general tineri care adopta un stil vestimentar sport si lejer, dar si impatimiti ai sporturilor si activitatilor in aer liber, vanatori, pescari, alpinisti sau fosti militari.

Military Shop este unul dintre cele mai cunoscute de acest gen din Bucuresti. Daca esti fan al articolelor vestimentare in genul army sau ti-ai dorit dintotdeauna sa porti niste ochelari precum soldatii americani, la Military Shop vei gasi cam tot ce iti doresti. Obiectele de aici sunt destinate in mare parte timpului liber pe care il petreci la munte sau in alte activitati recreative, precum vanatoarea si pescuitul.

Oferta este variata si cuprinde cam orice: pantaloni, jachete, impermeabile, pulovere, manusi, caciuli, sepci, tricouri, camasi, incaltaminte , ceasuri, brichete, ochelari, rucsaci, corturi si multe alte accesorii pentru campare sau aparare.

La Military Shop nu sunt uitate nici femeile, carora le este destinata o gama variata de articole de imbracaminte , incaltaminte, ceasuri, esarfe, dar si diferite accesorii. Puteti cumpara si cadouri pentru cei mici care sunt pasionati de soldati si eroi din filme: sepci, brelocuri sau insigne.

Preturile sunt destul de mari: 130 – 500 de lei jachetele, 120 – 800 de lei hainele impermeabile, 280 – 370 de lei pantalonii, 137 de lei tricourile, 120 – 2100 de lei ceasurile si 100-180 de lei rucsacii.

Military Shop se afla pe Soseaua Stefan cel Mare, la numarul 5, in apropiere de stadionul Dinamo. Il vei recunoste destul de usor, dupa soldatelul din plastic de la intrare. Magazinul este deschis de marti pana sambata intre orele 9.00 – 19.00, cu pauza intre 13.00 – 15.00, iar duminca intre orele 10:00-18:00.

Outdoor Shop

Outdoor Shop este varianta mai mare a lui Military Shop. Aici spatiul este vizibil mai mare si oferta pe masura, insa adresata mai mult activitatilor in aer liber. La Outdoor Shop se gasesc corturi, rucsacuri, saci de dormit, bocanci, lanterne, busole, ceasuri multifunctionale , cutite, binocluri, bidoane de apa, dar si articole de imbracaminte precum tricouri, geci, hanorace, combinezoane si pantaloni. Preturile sunt asemanatoare cu cele din Military Shop.

La Outdoor Shop, pe langa produsele clasice, vei mai descoperi si unele destul de interesante, atat ca design, cat si ca functionalite. De exemplu, incaltamintea cu degete este unul dintre produsele care fac senzatie in magazine. Pretul acestora este de 340 de lei. Si ochelarii au un design interesant si se gasesc la preturi cuprinse intre 190 si 320 de lei.

Magazinul este pe Soseaua Mihai Bravu, in zona si este deschis de luni pana vineri intre orele 10.00 – 20.00, iar sambata intre orele 10.00 – 14.00.

Kaki - Army Shop

Kaki - Army Shop este un magazin de articole militare, camping, arme, incaltaminte si imbracaminte pentru vanatoare, pescuit, sport, excursii la munte, echipamente si uniforme pentru firme de protectie, agenti de paza, paint-ball si alpinism utilitar. Pe langa articolele de imbracaminte si incaltaminte adecvate activitatilor in aer liber, la Army Shop vei mai gasi si genti, rucsaci, corturi si accesorii pentru campare de la saci de dormit pana la tacamuri si dusuri, brichete, lanterne, ochelari, insigne, dar si articole pentru copii: postere si jucarii. Nici femeile nu sunt uitate la Army Shop si pot gasi o mare varietate de articole de vestimentatie si chiar lenjerie de corp.

Preturile se incadreaza intre 190 si 390 pentru jachete, 33 – 45 de lei pentru tricouri, 22- 36 de lei pentru sepci, 190-360 de lei pentru bocanci si 136 – 192 de lei pentru corturi.

Magazinul Army Shop are doua reprezentante: unul in Centrul Istoric al capitalei pe strada Selari la numarul 7 si altul in zona Garii de Nord, pe strada Iacob Negruzzi, la numarul 46 si sunt deshise de luni pana vineri intre orele 9 – 19.

Showroom Adina

. In Showroomul Adina sunt prezentate articole de imbracaminte (pantaloni, jachete, tricouri, sepci, pulovere), incaltaminte, saci de dormit si multe alte accesorii.

Preturile sunt mai mici decat la celelalte magazine army prezentate si se incadreaza in jurul valorilor de 80-90 de lei pentru pantaloni, 10 lei pentru tricouri, 22- 27 de lei sepcile, 140 de lei sacii de dormit si 370 bocancii.

Magazinul este situat pe B-dul Timisoara, la numarul 45 si este deschis de luni pana vineri intre orele 11.00 – 17.00.

Condor

Condor produce parasute de zbor si o gama larga de echipamente si confectii speciale, atat pentru sectorul militar, cat si pentru cel civil. La Condor veti gasi parasute de mai multe tipuri (pentru desant, de rezerva, de franare etc), echipamente de zbor, confectii militare, saci de dormit, corturi si rucsaci. Preturile sunt urmatoarele: 60 de lei pentru camasi, 200 de lei pantalonii, 25- 40 de lei sepcile si 160 de lei rucsacii. Magazinul este situat pe Soseaua Vergului la numarul 57.

Comando Store

Comando Store este un magazin destinat in exclusivitate celor care sunt atrasi de stilul militar. Aici vei gasi articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si rucsaci, dar si echipamente specifice pentru jandarmi, politisti, armata, pompieri si protectia civila. Preturile sunt de 150 – 210 lei pentru pantaloni, 100- 200 de lei pentru tricouri si 260 – 835 de lei pentru jachete. Magazinul Comando se afla pe bulevardul Nicolae Caramfil, la numerele 48-50.

Gang store – magazin online

Gang store este un magazin exclusiv online cu articole military. Gang Store va propune imbracaminte outdoor si vintage. De aici puteti alege haine casual pentru excursii, calatorii si vacante. Oferta este bogata si cuprinde articole de vestimentatie precum jachete, pantaloni, tricouri, camasi, incaltaminte, hanorace si accesorii, atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea