De prin lume adunate

#mica riviera #terase #concerte #karaoke #stand up comedy

Mica Riviera a Bucurestiului pe malurile Dambovitei

Primaria capitalei a inaugurat saptamana trecuta un nou loc de relaxare si distractie pentru bucuresteni. mica Riviera este situata pe Splaiul Independentei, in zona Piata Unirii.

Fie ca-l iubim sau nu, Bucurestiul face parte din viata noastra. In loc sa ne plangem ca e gri si aglomerat, Mai bine sa profitam la maximum de locurile placute. Unul dintre ele e chiar pe Bulevardul Unirii, vizavi de magazinul Unirea. Acolo, pe malul Dambovitei, va fi timp de o luna Mica Riviera a Bucurestiului.

Sub sloganul "Departe de oras, in centrul Bucurestiului", Mica Riviera isi propune sa fie locul de distractie si relaxare continua, chiar si atunci cand zilele de concediu s-au terminat. La Mica Riviera vor avea loc concerte, spectacole, show-uri de stand-up comedy sau karaoke . Mica Riviera este formata din trei terase si o scena unde vor avea loc spectacolele.

La Mica Riviera esti asteptat sa bei o cafea si sa scapi de agitatia orasului, fara a pleca in alta parte. La terase bucurestenii pot consuma bauturi racoritoare, bere dar si sandvisuri. Mica Riviera va fi deschisa pana la mijlocul lunii octombrie, in functie de vreme, intre orele 12.00 - 23.00.

Saptamana aceasta, pe 26 august, la Mica Riviera, incepand cu ora 21.20 ai parte de un spectacol de muzica live cu Ella Girls. Pe 27 august esti asteptat la un show de stand-up comedy cu Bordea , Micutzu si Badea, de la ora 21.00. Pe 28 august poti merge la o seara cu cover-uri, cu trupa Richie Rich, incepand cu ora 21.30.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea