De prin lume adunate

#tudor gheorghe #concert #mahalaua mon amour

Mahalaua Mon Amour si Tudor Gheorghe si pe 17 mai la Bucuresti

Cererea pentru spectacolul “ Mahalaua Mon amour ” al carui protagonist este maestrul Tudor Gheorghe a depasit de aceasta data mai mare decat oferta celor 4000 de locuri puse la dispozitia spectatorilor. Pentru a satisface cererea mare a publicului, "Mahalaua Mon Amour" se va relua si pe data de 17 mai la Sala Palatului din Bucuresti.
Anton Pan, Zavaidoc, Faramita Lambru , Romica Puceanu , Ionel Tudorache sau Dona Siminica sunt doar cativa dintre maestrii lautariei ce isi vor "imprumuta" creatiile maestrului Tudor Gheorghe care, in acompaniamentul unui taraf veritabil, va oferi publicului o reprezentatie remarcabila prin intermediul spectacolului "Mahalaua Mon Amour". Turneul evenimentului incepe de astazi la Craiova la Teatrul National Marin Sorescu si-si va continua traseul in cele mai importante localitati.
Pentru reprezentatia din Bucuresti, pretul unui bilet variaza, in functie de categoria de loc, intre 120 lei si 40 lei, iar biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Unirea – etaj 2, Magazinul Muzica si pe site-urile vreaubilet.ro, blt.ro si bilete.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea