De prin lume adunate

#magazin #targuri #handmade #hobby

Magazine handmade in Bucuresti

Cercei, coliere, bratari, rochite si fustite colorate sau obiecte de decor orientale sunt doar cateva dintre obiectele pe care le vei gasi in magazinele cu produse handmade. Din materiale naturale, frumos colorate si cu parfumul seducator al Indiei, produsele confectionate manual sunt din ce in ce mai cautate.

Artizart

ArtizArt este un magazin care promoveaza obiectele handmade si de artizanat, realizate de artisti si artizani. In magazin vei gasi obiecte de design interior, design vestimentar, accesorii, grafica, pictura, sculptura, ceramica si bijuterii. Magazinul este micut si cochet si este destinat in intregime produselor realizate manual. Aici vei gasi bijuterii, haine, genti, accesorii, picturi si obiecte de arta. Magazinul ArtizArt se afla pe strada Johann Gutenberg, la numarul 16, in apropiere de Teatrul Bulandra - sala Izvor.

Atelierul Interesart

Interesart este un magazin cu accesorii handmade, bijuterii, genti, haine, pantofi si obiecte de decor. Toate produsele sunt 100% realizate manual. Aici vei gasi rame de fotografii, oglinzi pictate, vase de ceramica, cutii de bijuterii, sticla pictata, seturi de ceai, tablouri, dar si articole pentru copii si mic mobilier. Tot de aici mai poti cumpara si felicitari lucrate manual, esarfe pictate, masti venetiene si accesorii pentru par.

Magazinul dispune si de servicii speciale. Daca esti un client care isi doreste ca fiecare moment al vietii sa fie unic, cei de la Interesart te vor ajuta. Magazinul realizeaza si bijuterii personalizate, te ajuta sa iti organizezi nunta si sa ai parte de accesorii unicat de decor si pentru rochia de mireasa. Magazinul oragnizeaza si cursuri de handcrafting pentru copii si adulti. Magazinul Interesart se afla pe strada Stirbei Voda, la numarul 45.

Funny Bijoux

Funny Bijoux este un magazin cu bijuterii, articole de decor si accesorii realizate manual. De aici poti alege o geanta handmade sau felicitari realizate manual. La Funny Bijoux vei gasi cercei, inele, bratari, pandantive, coliere, seturi de bijuterii, decoratiuni si brose. Pana de curand, Funny Bijoux functiona doar in mediul virtual. De acum insa il poti gasi si real, pe strada Viitorului, la numarul 180.

Clandestino

Clandestino este un magazin cu obiecte handmade si haine exotice. oferta magazinului este specializata in functie de sezon. Astfel, vara vei gasi obiecte de vestimentatie vaporoase, bluze, rochii, fuste din materiale naturale precum inul sau bumbacul, iar in anotimpul rece haine groase, manusi, fulare, caciuli din lana naturala.

Foarte multe din obiectele pe care le vei gasi la Clandestino sunt importante din Nepal. Astfel, rochitele, fustele, pantalonii sau gentile sunt venite de pe alte meleaguri. Magazinul este aprovizionat si cu haine produse de un designer din Brasov. Tot la Clandestino vei mai gasi si accesorii handmade din India si Bali: bratari, coliere, cercei, portofele, esarfe, curele, rucsaci si palarii. Magazinul se gaseste pe bulevardul Carol, la numarul 63 si este deschis de luni pana vineri , intre orele 10.30-20.30, iar sambata intre 10.30-16.00.

Aruna Goa

Magazinul Aruna Goa este un magazin 100% cu produse handmade aduse din India. Aici vei gasi haine, fuste, jachete, pantaloni, sari-uri indiene, perne, esarfe, genti, saci colorati, saluri, accesorii si bijuterii din lemn, pietre pretioase sau argint.

La Aruna Goa vei mai gasi si mobilier indian, cutii, cufere, dulapuri sau mese cu ornamente indiene si mici obiecte de decor pentru locuinta. Preturile variaza in functie de ce vei cumpara. Astfel, bijuteriile de lemn sunt in jur de 10-50 de lei, 40-70 de lei gentile, 20-100 de lei salurile, 350 de lei bijuteriile din pietre semipretioase, iar mobilierul mare in jur de 2.000 de lei. Magazinul se afla pe strada Smardan, la numarul 30.

Boogie Shop

Boogie Shop este un magazin cu obiecte lucrate manual de artisti plastici din Bucuresti, Cluj, Iasi, mesteri populari din Sighisoara, Odorheiul Seciuesc, Targul Mures, Gorj, dar si de catre atelierele de olarit din Banat. Magazinul a fost infiintat la inceputul lunii august 2008 si se adreseaza pasionatilor de arta, celor care sunt in cautarea unui cadou unic sau a celora care vor sa isi defineasca un stil propriu.

Aici vei gasi bijuterii, decoratiuni interioare, obiecte decorative si jucarii pentru copii, toate fiind lucrate manual din ceramica, piele, lemn, sfoara si alte materiale. Magazinul este localizat pe Calea Victoriei nr. 101, in gang la Fantana, vizavi de Teatrul Act.

Diades

Diades este un mic magazin aflat in centrul vechi al Bucurestiului, in Curtea Sticlarilor. Aici este singurul loc din capital unde mai poti vedea mesteri sticlari. Magazinul ofera numai obiecte romanesti, unicate si in serie mica. De la ceramica, lemn pictat, sticla, arta decorativa, artizanat, produse din piele, fotografie, lumanari lucrate manual, perne decorative, felicitari lucrate manual si pana la potcoave pictate, orice este posibil la Diades.

Fie ca este vorba despre sarbatorile ce tin de anotimpuri sau de cele personale, de cadouri de protocol, de evenimente si aniversari acasa sau la serviciu, gasirea unui cadou potrivit nu va mai parea un chin. Magazinul se gaseste in Curtea Sticlarilor pe strada Selari, la numarul 9 si este deschis de luni pana vineri de la ora 10 pana la ora 18, iar sambata in intervalul 10 – 14.

Hay Huy

Hay Huy este un magazin cu produse de origine orientala, mai precis din Nepal si India. Aici vei gasi genti, portofele din piele de iac, haine, bijuterii din argint si pietre pretioase. Toate hainele sunt lucrate manual si din materiale naturale, precum bumbac, lana sau piele. In magazin vei gasi si un personal atent care te va consilia in legatura cu intretinerea obiectelor pe care vrei sa le achizitionezi.

Preturile sunt in jur de 35 de lei pentru portofele, hanoracele 150 de lei, bluzele intre 45 si 95 de lei, fustele 85 de lei, cerceii 30-50 de lei, iar bijuteriile din argint sau pietre pretioase 50-150 de lei. Magazinul se afla pe strada Selari, la numarul 24 si este deschis de luni pana vineri, intre orele 14-20, iar sambata intre 12-17.

Alte magazine din Bucuresti unde vei gasi obiecte handmade si de artizanat unicat sunt Hippie Hippie Shake (Tache Ionescu 1, Calea Victoriei 22), Indian Style (Pache Protopopescu 26) si Soul Rebel (Blanari 14).

Magazine online

Pe langa magazinele din oras, internetul abunda de site-uri si bloguri care comercializeaza produse handmade. Aici vei gasi cam tot ce iti doresti, de la accesorii, bijuterii, cercei, coliere, bratari, haine, esarfe, fuste, rochii, obiecte de artizanat, obiecte de mobilier, decoratiuni interioare si multe altele.

Site-urile sunt de obicei bine structurate si poti vedea pozele obiectelor pe care vrei sa le achizionezi. Printre cele mai cunoscute site-uri de acest gen se numara catwork, coconut, liliart, hilo place, aitchmade, Kitten, Marbelle, ZaZa Studio Design, Marasquin, Unda, maruntisuri sau Boohoohoo Design.

Targuri cu produse handmade

In Bucuresti, aproape in fiecare saptamana se organizeaza targuri cu produse handmade. Targurile sunt organizate de cele mai multe ori in cluburi sau baruri precum Green Hours, La Scena, Fabrica sau Maya. De asemenea, se mai organizeaza si in libraria Carturesti sau la Palatul Sutu. Iata si cateva dintre targurile de handmade din oras: I love handmade, Breslo , Green Fair, Targ cu talc, The Clothes Next Door sau Maya Summer Fair.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea