De prin lume adunate

#cafea #cafea prajita #cafea proaspata

Magazine de unde putem cumpara cafea proaspat prajita

Te-ai plictisit de cafeaua ambalata pe care o cumperi de la hipermarket sau de la magazinul din colt? Cafeaua are un cu totul alt gust atunci cand o cumperi proaspat prajita si macinata, asa ca te invitam sa treci pragul celor mai interesante coffee shop-uri din Romania.

Daca ajungi in Cluj-Napoca, iti recomandam magazinul Il Cafee, din str. Constantin Brancusi, nr. 12 A. Aici poti achizitiona patru sortimente de cafea proaspat prajita: Firenze Bar, Famiglia Forte, Il Cafee Oro si Cafesan.


Cafea proaspat prajita in magazinele din tara

O alta varianta este Cafeteca din Brasov. Exista doua coffee shop-uri Cafeteca in orasul de la poalele Tampei: unul in str. Grigoras Dinicu, nr. 1, iar celalalt in Bd. Garii, nr. 7.

Cafea de calitate, prajita ca la carte, gasesti si la Bacau, la Bliss Coffe (Pasajul Revolutiei, nr.8). Din cele zece sortimente de cafea oferite ne fac cu ochiul Etiopia Sidamo (8,49 lei/100 g), Java Jampit (8,99 lei/100 g) si Jamaica Blue Mountain (64,99 lei/100 g).

In Targoviste, poti merge la Magazinul de cafea (str. Revolutiei, bl. C12), acolo unde poti alege din cele peste 20 de sortimente de cafea.

Iesenii pot apela cu incredere la Odaia cu cafea, magazin amplasat in Bd. Stefan cel Mare si Sfant, nr 1C. Pe langa cafea, clientii pot achizitiona si zeci de sortimente de ceaiuri importate din Germania.

In Pitesti exista doua magazine de unde poti achizitiona cafea prajita si macinata: Ecuator Cafee (functioneaza doar online pe www.ecuatorcafe.ro) si Cafegiu (I.C. Bratianu, nr. 27). Si la Cafegiu se poate comanda online (www.cafegiu.ro), piesa de rezistenta fiind cafeaua "musonata", care se remarca prin aromele sale intense de must, ciocolata si nuci.


Cafea proaspat prajita in magazinele bucurestene

De pe harta locurilor de unde poti cumpara cafea proaspat prajita nu poate lipsi Capitala. Bucurestenii au la dispozitie mai multe magazine specializate: Zapata Cafe (Bd. Ion Mihalache nr. 23-3), Sarkis Cafe (str. Vasile Lascar, nr. 105), Delicatese Florescu (str. Radu Cristian, nr. 6), Papa Jacques (functioneaza exclusiv online, pe www.papajacques.ro), Leonard Cafe (Bd. Kogalniceanu, nr. 16) si Haig Keskerian (str. Grigore Manolescu, nr. 13).

Sursa foto: papajacques.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea