De prin lume adunate

#mirodenii #condimente #magazine mirodenii #preparate de toamna

Magazine cu mirodenii pentru preparatele de toamna

In ultimii ani, romanii sunt tot mai atrasi de retetele exotice, cu ingrediente inedite. Pentru realizarea unor preparate culinare speciale, condimentele si mirodenii au un rol important. In Bucuresti exista magazine speciale unde vei gasi cele mai decadente mirodenii.
 

Magazinul de Mirodenii


Recent, in Bucuresti s-a deschis Magazinul de Mirodenii, un adevarat colt de rai pentru impatimitii gastronomiei. Aici vei gasi peste 200 de mirodenii pure, din toate colturile lumii. Iubitorii de condimente vor gasi aici amestecuri, specialitati de saruri, piperuri, dar si accesorii pentru cunoscatori.

In magazin exista si o gama de produse irlandeze, dar si mirodenii ecologice, aduse de la una dintre cele mai frumoase ferme din Sri Lanka.

Printre mirodeniile pure pe care le poti gasi in acest magazin se numara agar agar, anason, arpagic, busuioc cardamon, chimen, cimbru, chimion, coaja de portocala si de lamaie, coriandru, cuisoare, fenicul, dafin, ienupar, lemongras, hrean, ienibahar, levantica, leustean, mac, menta, maar, mustar, nucsoara, oregano, cacao, salvie, scortisoara, sumac, sofran, susan, tamarind, tarhon, turmeric sau vanilie.

Dintre amestecuri poti cumpara amestecuri pentru gratar, muraturi, prajituri, amestec de 5 piperuri, amestec italian, curry, biryani, cajun, garam masala, harissa, piri piri, zatar si multe altele. Tot aici vei gasi saruri speciale, condimente foarte picante, dar si specialitati precum uleiuri esentiale si diverse tipuri de miere.
 

Magazin online Quatre Epices


Quatre Epices este un magazin online cu numeroase sortimente de condimente si mirodenii, pentru toti amatorii de gastronomie. In acest magazin vei gasi diverse amestecuri, ierburi, mirodenii, ingrediente de baza si sosuri. in plus, pe site exista si o categorie speciala cu dulciuri inedite.

Condimentele si mirodeniile sunt sortate si dupa regiune si pret. Astfel, poti alege mirodenii din Africa, America, Asia, Europa sau Orientul Mijlociu. Tot pe site vei gasi si carti tematice, rasnite, mojare si o gama speciala de mirodenii, paste si accesorii marca Jamie Oliver.
 

Magazin online Afaf


Magazinul online Afaf este unul dintre primele magazine dedicate in exclusivitate condimentelor si mirodeniilor care dau farmec preparatelor culinare. Condimentele exotice si amestecurile cu specific vin in completarea unei game de mirodenii cunoscute, prezentate in varianta bio. Acestora li se adauga sosuri, semipreparate, uleiuri si oteturi care se imbina armonios in retete rapide sau preparate speciale.

Magazinul ofera cumparatorilor sai si o gama de pulverizatoare care permit un dozaj controlat si mare libertate de folosire. In magazin vei gasi si sosuri si saruri, dar si produse speciale precum mazare cu wasabi, urechi de lemn, cerneala de sepie, oteturi balsamice si uleiuri speciale.
 

Alte magazine cu mirodenii


Condimente si mirodenii vei gasi si in magazinele de tip plafar sau in cele cu produse bio si eco. In magazine precum Naturalia, Ki Life, Leacul, Natura Food, Pukka Food sau Bio Good oferta este foarte variata. In aceste magazine vei gasi si condimente exotice, mai putin cunoscute la noi.

Si magazinele arabesti ofera o gama extrem de variata de condimente si mirodenii pe care sa le folosesti in preparatele culinare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea