De prin lume adunate

#magazine #magazine delicatese #delicatese #specialitati #produse traditionale

Magazine cu bunatati in Bucuresti

Branzeturi maturate, mezeluri de Salonta, carnati cu sangria sau vinuri fine sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le vei gasi in magazinele de profil din capitala. In Bucuresti apar din ce in ce mai multe magazine cu preparate traditionale atat romanesti, cat si ale altor culturi. Astfel, poti gusta din specialitati frantuzesti, spaniole sau portugheze precum foie gras, rata confiata sau jamon serano.
 

Produse traditionale romanesti la Targul Domnesc
 

Targul Domnesc este un magazin cu produse traditionale romanesti nou deschis in capitala. In acest magazin vei gasi o varietate de produse bio pentru o dieta zilnica sanatoasa si diversificata. Aici vei gasi produse de baza precum faina, malai, ulei, dar si dulciuri si produse gourmet, precum branzeturi marturate sau ciocolata. La Targul Domnesc vei mai gasi si produse pentru copii, diabetici, fara colesterol, fara gluten, produse romanesti, dulciuri sau cereale si biscuiti. Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, Targul Domnesc vine cu cadou pentru cei dragi sau pentru partenerii de afaceri.

Magazinul Targul Domnesc se afla pe strada Ion Mincu, la numarul 15, in zona Piata 1 Mai.
 

Foie gras si vinuri fine La Bunataturi
 

In centrul orasului s-a deschis de cateva luni un nou magazin cu bunatati. La Bunataturi vei gasi produse din Bucovina, mezeluri afumate, toba de casa, carnati, dar si dulciuri, serbeturi sau siropuri. Vei gasi insa si produse din Grecia sau Spania, precum branza feta, iaurt, branza de capra, fructe de mare.

Vei gasi si specialitati frantuzesti precum foie gras. In magazin vei gasi si o selectie de vinuri din Romania, Franta, Italia, Spania, Argentina, Uruguay sau Chile. Printre specialitatile pe care le pot cumpara de La Bunataturi se numara zacusca, otet balsamic, miere, rata confiata, pipote de rata, file ansoa, jamon serano sau chorizo iberico.

Magazinul La Bunataturi se afla pe strada Maria Rosetti, la numarul 24.
 

Produse traditionale din Salonta la Florava Delicatese
 

Florava Delicatese este un minimarket unde vei gasi preparate realizate dupa retete traditionale ardelenesti. Toate produsele sunt realizate de mezelari specialisti din Salonta. In magazin vei gasi mezeluri, branzeturi,conserve, bauturi alcoolice traditionale, vinuri, dulceturi, siropuri, muraturi, miere si produse apicole, paste fainoase sau produs din peste.

Magazinul Florava Delicatese se afla pe Soseaua Stefan cel Mare, la numarul 44.
 

Carne marinata pentru gratar la Prestigio
 

Tot pe Soseaua Stefan cel Mare se afla si macelaria Prestigio. Aici vei gasi carne proaspata, mezeluri, pastrama de berbecut, carnati, carne marinata pentru gratat si multe alte delicatese. Magazinul se afla pe Soseaua Stefan cel Mare, la numarul 56A.
 

Jamon si vin iberic La Tienda
 

La Tienda este un magazin cu bunatati aduse din Spania. Aici vei gasi mezeluri, dulciuri, bauturi sau diverse sortimente de jamon. In magazin vei mai gasi si diverse sortimente de branzeturi, orez, ulei de masline si vin, dar si vase pentru cuptor. De la Tienda poti pleca acasa si cu specialitati pentru carnati cu sangria si tarta cu migdale. La Tienda poti gusta si din tortillas si paellas.

Magazinul La Tienda se afla pe strada Tunari, la intersectia cu Mihai Eminescu, langa benzinarie.
 

Delicatese portugheze la Gala Food
 

La Gala Food vei gasi delicatese portugheze precum dulceata din rosii verzi, castane, smochine, conserve si pateuri din tot soiul de peste, calamar, caracatita, produse din masline si vinuri portugheze. Delicatesele sunt aduse direct din Portugalia si sunt produse naturale si bio.

Tot la Gala Food vei gasi peste si specialitati marine conservate si pateuri de ton, calamar sau sardine, diverse sortimente de dulceturi, in cele mai traznite combinatii, de la dulceata de castane cu rom si vanilie, dulceata de rosii verzi, dulceata de smochine pana la dulceata de pepene cu ananas sau dulceata de dovleac cu alune.

Poti cumpara si ciocolata, biscuiti, praline, branzeturi fine din branza de vaca, capra, oaie, cu piper sau cu ardei iute, masline si pasta din masline, condimente precum pasta din coriandru, usturoi, ardei iute, mezeluri si carnati traditionale din Portugalia, ceaiuri si vinuri de Porto.

Gala Food se afla pe strada Mihai Eminescu, la numarul 83.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea