De prin lume adunate

#parade 1 mai #expozitii 1 mai #acces gratuit 1 mai #1 mai litoral #minivacanta de 1 Mai #1 mai

Locuri unde te poti distra gratis de 1 mai. Petrecerile incep de joi!

Peste 35.000 de turisti sunt asteptati de 1 Mai la mare. Pe plaje sau in cluburi, petrecerile vor anima litoralul. Distractia incepe inca din ajunul sarbatorii, cand primii turisti vor sosi deja la malul marii.

Parada de masini. Sezonul estival debuteaza cu o parada auto. Masini retro, masini de drift, autobuze etajate si motocicletele vor defila pe 1 Mai, intre orele 16.00 si 19.00, pe traseul Mamaia - Constanta si retur.

Expozitie de antichitati. In Parcul Primariei Constanta va fi deschis "Targul colectionarilor Antica", intre orele 8.00 si 20.00.

Eventimente cu tematica nautica. In Marina Eforie are loc "Sailors Open Day", in cadrul caruia se vor putea face plimbari pe mare, degustari de vinuri, iar turistii vor avea parte de de un concert "Trupa Veche". In Marina Limanu, de langa Mangalia, va avea loc "Yacht Party", tot un eveniment cu tema nautica in cadrul caruia 200 de persoane vor avea ocazia sa faca plimbari pe mare, pe tot parcursul zilei de 1 Mai.

Festival de pescuit. La Vama Veche, in zilele de 1 si 2 mai, are loc "Fisheye Fest", un festival de arta si pescuit.

Defilare pe motoare. Intre 30 aprilie si 3 mai, la Neptun are loc cea de-a VI-a editie a Festivalului International Crazy Salsa Fest. Deschiderea oficiala a sezonului va fi marcata de Caravana "Crazy Salsa Fest" si "1 Mai Tunning Fest", unde aproximativ 80 de masini tunate, zeci de motoare si doua tiruri in care vor dansa iubitorii de muzica latino vor defila din statiunea Neptun pana in Portul Turistic Mangalia, se arata intr-un comunicat al primariei Mangalia.

Petreceri in cluburi.
Startul party-urilor in cluburi se va da de joi seara. DJ celebri vor mixa pentru petrecareti, iar artisti cunoscuti vor intretine atmosfera.

Festival de muzica electronica. In Mamaia Nord, in perioada 30 aprilie — 3 mai este programata o noua editie a Festivalului de muzica electronica Sunwaves, iar la Enigma Beach, in Mamaia, pe 1 Mai — Concert Skrillex si in seara urmatoare — The Mission 2nd of May cu: Luciano, Cesar Merveille, Ernesto Ferreyra, EZIKIEL, Felipe Valenzuela, Gianni Callipari, Julietta, scrie Mediafax.


Sursa foto: evenimente-constanta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea