De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #festival #liberty parade #liberty parade 2012 # evenimente litoral

Liberty Parade 2012

Sambata, 28 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn va avea loc cea de-a unsprezecea editie a celui mai mare eveniment dance din Romania: Liberty Parade. Ca si la editiile anterioare nebunia va incepe cu faimoasa Caravana Liberty Parade si va continua pana spre dimineata in arena pregatita special pentru eveniment.

Dj Radio 21, DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Barbulescu, Adrian Eftimie, Vika Jigulina, Raoul Russu, Christian Green, DJ Allen si DJ Kruger promit ore intregi de distractie si muzica buna.

Trupa Radio Killer, formata din Paul Damixie si Lee Heart, cea care a compus Imnul Liberty Parade 2012, “Is It Love Out There“, o piesa plina de energie, care transmite feeling-ul ce se regaseste in zecile de mii de inimi care bat la unison pe Liberty Parade Arena a pregatit un moment special pe scena. Paul Damixie si Lee Heart le vor oferi celor din Arena un super show de 15 minute in care vor arunca insigne in public si in care vor dansa pe ritmurile imnului Liberty Parade 2012.

Peste 60.000 de petrecareti sunt asteptati si in acest an la cel mai mare eveniment dance din Romania sa se distreze, sa danseze pe ritmurile muzicii celor mai buni DJ romani si ale celebrului DJ Roger Sanchez in cele 16 ore de energie si dans continuu, de evadare in lumea sunetului, culorilor, libertatii, adrenalinei, fericirii si sentimentului ca muzica face ca lumea intreaga sa se miste in acelasi ritm.

Liberty Parade 2012 inseamna 300.000 de wati de sunet si lumina si o scena impresionanta cu aripi laterale in forma de cerc. Toti cei care vor participa la eveniment vor vedea in premiera o combinatie unica de led screen high resolution si un concept video nou in Romania: video mapping. Ecranele luminoase de peste 200 de metri patrati de led screen se vor completa cu explozia de lumini a laserelor performante si cu jocurile de umbre de pe scena.

De asemenea, zeci de dansatori vor performa inconjurati de videoproiectie, intr-un spectacol urias de lumini, care va transforma Liberty Parade Arena intr-un loc din care nimeni nu si-ar mai dori sa plece pana in zori de zi.

Roger Sanchez, invitatul special Liberty Parade

Celebrul DJ american Roger Sanchez este invitatul special al Liberty Parade. Castigator al mai multor premii Grammy, producatorul, remixerul si DJ-ul Roger Sanchez este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicii house. Supranumit "Dj-ul DJ-ilor" si "Producatorul producatorilor", Sanchez doreste ca muzica sa sa ii elibereze fizic si mental pe cei care o asculta.

Nascut in Queens, New York, cu parinti dominicani, DJ-ul si-a petrecut anii tineretii incercand sa simta influentele muzicale ale orasului in care a crescut. Salsa, blues, soul, disco, rock si chiar hip-hop, toate au definit mult mai bine legatura sa cu muzica house.

DJ-ul a lansat numeroase hituri care au urcat rapid in clasamentele europene si mondiale, inclusiv remixuri ale pieselor unor artisti consacrati: Kylie Minogue, Daft Punk, Madonna, The Police, No Doubt si Maroon 5. Sanchez este si gazda unui show radio saptamanal, "Release Yourself", ascultat de peste 15 milioane de oameni din intreaga lume.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea