De prin lume adunate

#dans #cursuri de dans

Lectii de dans particulare cu scoala de dans Espansivo

Esti in asteptarea unui eveniment important din viata ta, la care trebuie sa faci cativa pasi de dans? Esti emotionat si crezi ca te vei face de ras cu miscarile tale stangace si neinspirate? Ei bine, atunci trebuie sa faci cateva lectii particulare cu un instructor de dans. Acesta te va ajuta sa depasesti timiditatea si nesiguranta si, cel mai important, sa stapanesti pasii de dans si sa ii impresionezi pe cei din jur.

La scoala de dans Espansivo poti beneficia de lectii particulare, cu instructori profesionisti. Avantajele lectiilor particulare de dans se refera in primul rand la faptul ca instructorii se pot adapta ritmului tau de viata, in asa fel incat tu esti cel care decide cat de repede vrei sa inveti sa dansezi.

Instructorii spun ca 4 - 5 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si pentru a va descurca onorabil pe ringul de dans, insa si din acest punct de vedere, totul depinde de importanta evenimentului pentru care te pregatesti si de nivelul la care visezi sa ajungi ca dansator amator.

In plus, iti poti alege singur dansurile pe care doresti sa le inveti, in functie de specificul petrecerii la care vei participa. De asemenea, poti propune chiar tu o anumita piesa pentru care instructorii vor pregati o coregrafie speciala pentru tine.

La fel de important este si orarul lectiilor tale particulare. Acesta este non-stop, sapte zile din sapte. Fie ca iti doresti sa stralucesti la un anumit eveniment pe care il astepti cu emotie, fie ca ii pregatesti o surpriza partenerului, pe care stii bine ca in veci nu il vei putea convinge sa vina la lectiile de grup, convins fiind ca are doua picioare stangi, instructorii de la Espansivo te asteapta.

Scoala de dans Espansivo se afla pe strada Semicercului, la numarul 56, in sector 1 din Bucuresti. Inscrieri se pot face la numarul de telefon 0721.326.726.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea