De prin lume adunate

#laser tag #paintball #hobby #indoor #outdoor #sport #joc

Lasertag in Bucuresti

Ti-ai dorit vreodata sa iti impusti seful? Sa il faci sa plateasca pentru orele suplimentare si crizele de nervi? Ei bine, acum ai ocazia. Daca il inviti discret la o partida de laser il poti ciurui linistit, fara sa simta vreo durere. Cu siguranta te vei simti mai bine si, in urmatoarea perioada, vei da randament maxim la job.

Iata mai jos o lista cu locurile din Bucuresti unde poti practica .

LaserMaxx

LaserMaxx Romania este prima arena de laser tag din tara si a fost deschisa in martie 2007. Laser tag -ul este un joc hi tech indoor, de echipa, care se desfasoara intr-un spatiu special amenajat: labirint, obstacole, tobogane, fum , intuneric si muzica dinamica. Arena LaserMaxx pune la dispozitia jucatorilor 22 de echipamente de laser tag si o suprafata generoasa pentru desfasurarea jocului. Echipamentul consta intr-o vesta si o arma. Munitia este nelimitata si este reprezentata de laser, acesta fiind receptat de senzorii aflati pe vestele jucatorilor.

O partida de laser tag dureaza 12, 15 sau 20 de minute, in functie de preferintele jucatorilor. La LaserMaxx, poti opta pentru doua tipuri de joc, solo sau team game. In arena de joc pot intra simultan 22 de jucatori. pe langa laser tag, la LaserMaxx mai poti juca si Hockey table, LaserSniper, Wii, darts si fusball. Daca ti se face sete, clubul dispune si de un bar.

Tariful pentru o partida de 12 minute este de 12 lei, pentru 15 minute 15 lei, iar pentru 20 de minute 20 de lei. LaserMaxx se afla in City Mall, pe soseaua Oltenitei si este deschis de luni pana duminica intre orele 14 - 24.

Laser Megazone

Laser Megazone este un club destinat jocului de laser tag si dispune de doua labirinturi reale. Labirinturile au o multime de obstacole si efecte speciale gandite pentru a-ti usura sau ingreuna misiunea.

Tarifele pentru laser tag sunt de 20 de lei pentru o partida de 20 de minute, iar pentru membrii clubului este de 15 lei. Laser Megazone organizeaza si aniversari si teambuildinguri. Inainte de a merge la o partida de laser tag cu prietenii, trebuie sa te asiguri ca localul nu este rezervat pentru alte evenimente. Mai multe detalii vei obtine la numarul de telefon 021.316.41.20. Clubul este deschis de marti pana joi intre orele 16 - 24, iar de vineri pana duminica intre orele 14 - 24. Daca vrei sa mergi lunea iti trebuie rezervare. Laser Megazone se afla situat pe bulevardul Iuliu Maniu, la numarul 7.

Lazer

Lazer este primul frunizor de jocuri outdoor de din Romania. Clubul aduce in tara noastra un nou concept de distractie in aer liber. Jocul este bazat pe laser combat, un sistem de antrenament folosit de armatele din Sua, Anglia si Suedia. Acest joc este foarte antrenant, se desfasoara in cadru natural si ofera senzatii tari fara lovituri dureroase.

Armele folosite la Lazer sunt o replica a celor adevarate. Fie ca alegi un uzi sau o arma cu luneta (sniper), senzatia pe care o vei trai va fi cat se poate de reala. Echipamentul este compus din arma, vesta, bandana si banderola in culoarea echipei. Laser combat este un joc care se poate juca atat indoor cat si outdoor. Recomandarea celor de la Lazer este sa joci in aer liber, pentru a simula o lupta cat mai reala. Locatiile recomandate sunt padurea Baneasa, , parcul Tineretului sau parcul Herastrau si fortul de pe Autostrada Soarelui, de la iesirea din Bucuresti.

Tariful pentru 30 de minute este de 20 de lei, de luni pana vineri, iar in week-end este de 25 de lei. Pentru rezervari si alte informatii foloseste numarul de telefon 0741.024.651 sau adresa de mail contact@lazer.ro.

Mic istoric

Laser tagul este un joc Pc transpus in realitate si se joaca de obicei in echipa. Ca niste adevarati soldati commando, jocul presupune eliminarea adversarilor cu ajutorul armelor laser.

Jocul de laser tag isi trage originile din metodele de antrenament folosite de armata Statelor Unite. Echipamentul folosit in anii '70 de soldatii americani functiona cu raze infrarosii.

Acest prototip de echipament a dus la conceptul de laser tag. In 1982, dupa ce a vizionat filmul Star Wars, George Carter a inceput crearea unui sistem de joc cu . Lansarea oficiala a jocului a avut loc in 1986, in ziua de Craciun si a avut un covarsitor.

Cum se joaca

Laser tag-ul este un joc de echipa, insa se poate juca si individual. Pe durata unei partide, jucatorii trebuie sa obtina puncte, tragand cu o arma care emite o raza infrarosu.

Adversarul este echipat cu un costum care receptioneaza semnalul emis de arma. Jocul se poate practica atat in interior cat si in exterior. Laser tag este un joc similar cu paintball sau airsoft, insa, spre deosebire de celelalte jocuri, nu produce vanatai sau dureri. Acest joc se poate juca la orice varsta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea