De prin lume adunate

#evenimente #martisor #primavara #cafepedia

Ladies Week la Cafepedia

Cafeneua de la Romana realizeaza evenimentul intitulat "Fashion. Music. Art" – Ladies Week. In saptamana 1-8 martie 2010, in fiecare seara te vei intalni cu tineri care isi vor expune colectiile lor cele mai recente, pe acorduri de muzica live.

"Fashion. Music. Art" isi propune sa reuneasca muzica si design-ul vestimentar si de accesorii sub acelasi acoperis. In cadrul acestei saptamani, vor exista expozitii cu vanzare, concerte de vioara, live performances si show-uri de percutie cu tineri muzicieni.

De-a lungul celor opt zile de "Fashion. Music. Art" vor calca pragul cafenelei George Neagu, Agatha Blank, Fandacsia, Alex Talkovski, Biba Bijoux , Mirela Diaconu si A Minuit Marie, ale caror creatii vor fi acompaniate de vioara lui Tili, saxofonul lui Marian Ganescu si vocea Andreei Crepcia.

Luni, 1 martie, de la ora 18, seria "Fashion. Music. Art" incepe cu George Neagu, un din noua generatie, a carui colectie se evidentiaza prin drapaje, materiale brodate si inspiratie din natura. Agatha Blank va aduce prin creatiile sale artistice, cate un pic din luxul parizian, discret si decadent.

Marti, 2 martie, de la ora 18, Fandacsia vine la Cafepedia cu "palarii suspendate". Cosmina Nicolescu, cu zece ani de experimente in desenul accesoriilor capilare, vinde acum in cateva magazine din tara si intr-un concept store din Milano. Biba Bijoux va expune marti bijuterii lucrate manual, care se recomanda a fi purtate cu nonsalanta si un zambet misterios.

Miercuri, 3 martie, de la ora18, vei avea parte de – Julie, seara tinerilor artisti. Mirela Diaconu propune Second Skin, o colectie care se adreseaza in special femeilor constiente de propria lor feminitate.

Joi, 4 martie, de la ora 18, Alex Talkowski vine la "Fashion. Music. Art". In urma cu 3 ani, a lansat pe piata prima colectie de gablonturi care ii poarta numele.

Vineri, 5 martie, de la ora 20:30 are loc un cu Andreea Crepcia, iar de la ora 22:30, muzica live si cover-uri interpretate de Andreea Crepcia, cu acompaniament de chitara si pian.

Sambata, 6 martie, de la ora 11 are loc o expozitie cu vanzare de accesorii, obiecte de arta, iar seara continua cu muzica live si showuri de percutie, chitara si saxofon.

Duminica, 7 martie, de la ora 11, continua expozitia cu vanzare de accesorii si obiecte de arta.

Luni, 8 martie, orele de la ora 18:00 are loc un atelier de creatie vestimentara care isi expune spre vanzare cele mai noi creatii. Izvorat din necesitatea de a crea si a impartasi cele mai indraznete vise cu lumea, A Minuit Marie transpune in geometria hainelor cele mai neasteptate contraste.

Coca Zaboloteanu vine la Cafepedia cu pantofi, balerini, botine si cizme ce inspira o lume colorata si plina de poveste. Creatiile ei se adreseaza tuturor femeilor care iubesc si inteleg moda.

Cafepedia este o cafenea eveniment. Aici au loc spectacole de muzica live, stand up comedy , petreceri private, expozitii de pictura, fotografie, conferinte de presa, lansari  sau petreceri tematice . Cafepedia se afla pe Strada Pictor Verona, la numarul 2, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0721.102.102.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea