De prin lume adunate

#teatrul masca #martisor #evenimente culturale #evenimente #teatru #evenimente bucuresti

La Teatrul Masca, un inceput de martie plin de surprize

De Martisor, Teatrul Masca te invita la scpectacole inedite, care te vor binedispune. Teatrul Masca va asteapta marti, 6 martie, de la ora 19.00 la sala Jacques Lecoq cu o noua premiera: "Amor, signora si canarul albastru", dar si cu o oferta speciala pentru 1 si 8 martie: 2 bilete la pret de unul la spectacolele "Gemenii" si " Acul Cumetrei Gurton ".

Martisor cultural oferi de Teatrul Masca

"Martisorul nostru este un simbol al pretuirii si respectului. Urmeaza un inceput de primavara, un inceput de drum cu noi sperante si asteptari. Va invitam sa primiti primavara in sufletele voastre cu dragoste si bucurie!", declara Mihai Malaimare , directorul Teatrului Masca.

Ce spectacole vezi de Martisor

"Gemenii" este un spectacol de commedia dell arte in regia lui Michele Modesto Casarin, premiat cu " Leul de Aur " la Bienala de la Venetia, o comedie venetiana plina de inventivitate, cu o intriga complexa si o actiune dinamica.

"Gemenii" este un spectacol care transforma experimentul intr-o experienta unica. In Romania au mai fost incercari de commedia dell arte, dar de aceasta dată publicul va avea sansa unei reprezentatii originale din toate punctele de vedere.

"Acul cumetrei Gurton" este un muzical modern care degaja o ironie de cea mai buna factura, cu un limbaj scenic direct, axat pe actor, care imbina perfect emotia cu profesionalismul desavarsit. Piesa, cu un ritm extraordinar de alert, are personaje pitoresti, jocuri de cuvinte de un comic irezistibil si o actiune simpla dar extrem de bine scrisa.

"Acul cumetrei Gurton" este o farsa in cel mai pur stil englezesc, care deschide drumul marilor comedii shakespeariene. Regizorul ii conduce cu un perfect simt artistic pe cei 27 de actori ai spectacolului, reusind astfel sa ofere o imagine complexa a unei lumi cu maniere fruste, dar cu o imensa generozitate sufleteasca.

Unde se afla Teatrul Masca

Teatrul Masca se afla pe Bulevardul Uverturii, la numarul 70. Pretul unui bilet este cuprins intre 10 si 25 de lei. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.430.50.55.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea