De prin lume adunate

#unde iesim #parcuri #parc de distractii #parc acvatic #la plaja acua park

La Plaja Acua Park - cel mai mare parc acvatic din tara

Complexul turistic Divertiland isi deschide portile in luna august, odata cu inaugurarea primului proiect din cadrul sau, La Plaja Acua Park.

Cum se ajunge la Divertiland

Complexul turistic Divertiland se afla pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, la kilometrul 13, in apropierea zonei comerciale Militari ((Carrefour, Bricostore, Fashion House Outlet, Kika, Hornbach, Mobexpert).

La Divertiland se poate ajunge cu:

- microbuze private: plecare zona Pacii - sosire Divertiland
- autobuzele: 137, 236 (cea mai apropiata este statia Kika)
- metroul: cea mai apropiata este statia Pacii
- trenul: linie directa de cale ferata de la Gara de Nord București la Divertiland, statia Halta Sabarul (aceasta modalitate de transport va fi disponibila pentru calatori incepand cu anul 2013).

Atractii

La Plaja Acua Park este cel mai mare parc acvatic din tara, avand o suprafata de peste 40.000 de metri patrati si o capacitate peste 7.000 vizitatori zilnic.

Vizitatorii se pot bucura pentru prima oara in Bucuresti de piscina cu valuri Monsoon Lagoon, care recreeaza atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite marimi si forme.

Pe amatorii de senzatii tari ii asteapta peste 27 tobogane formate in grupuri ale caror nume care vorbesc de la sine despre adrenalina, viteza si inaltimi ametitoare: Kilimanjaro, Waterfall, Rainbow Tower si Snake Pitt.

Parcul este parcurs de o piscina realizata inelar, denumita Raul lenes Wakkatoja.

In mijlocul La Plaja Acua Park se afla o insula, a carei vedeta este Splash Attack, o structura acvatica de joaca. La randul sau, Splash Attack are mai multe niveluri si ofera circa 70 de mici atractii.

In incinta parcului exista o parcare, cu o capacitate de 842 de locuri, restaurante, cafenele, dar si zone intinse de plaja cu nisip (circa 3.000 de metri patrati).

Program si tarife

Parcul este deschis in fiecare zi, in intervalul orar 9.00 - 22.00. Atentie! Accesul la tobogane este permis pana la ora 21.00.

Tarifele sunt diferentiate in functie de zilele saptamanii. Astfel, de luni pana joi se percep urmatoarele preturi:

- adulti / copii peste 1,2 metri inaltime : 50 lei
- copii sub 1,2 metri inaltime : 40 lei
- programul after-work (cu intrare intre 18:00 si 22:00) : 40 lei

Cei care opteaza pentru intervalul vineri - duminica, vor trebuia sa scoata din buzunar mai multi bani:

- adulti / copii peste 1,2 metri inaltime : 70 lei
- copiii sub 1,2 metri inaltime : 50 lei
- programul after-work (cu intrare intre 18:00 si 22:00) : 60 lei

Studentii beneficiaza de reduceri consistente. Astfel, de luni pana joi pretul unui bilet este de 45 de lei, iar weekend (vineri - duminica) este de 55 lei.

Familiile cu doi sau mai multi copii beneficiaza de reduceri de 50% pentru accesul acestora, pe intreaga durata a saptamanii. In cazul copiilor a caror varsta nu depaseste trei ani, intrarea este gratuita.

Administratorii La Plaja Acua Park intentioneaza sa puna in vanzare si pachete VIP. In scurt timp vor fi anuntate detalii despre valoarea lor si data la care vor fi puse in vanzare.

Foto: laplajapark.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea