De prin lume adunate

#targuri #valentines day #targuri Valentine's Day #Valentine's Day 2013

La ce targuri de Valentine's Day mergem in 2013

Vrei sa cumperi un cadou de Valentine's Day partenerului de cuplu esti in pana de idei? O solutie inspirata este participarea la cateva dintre targurile de profil organizate in preajma acestei sarbatori, care cu siguranta te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere.


Targuri de Valentine's Day in tara

La Piatra Neamt, se organizeaza in perioada 8 - 10 februarie "Targul Indragostilor", un eveniment de unde poti achizitiona cadouri si articole realizate manual. Targul este gazduit de Galleria Mall si va fi deschis zilnic in intervalul orar 11.00 - 20.00.

Cadouri pentru persoanele dragi pot fi cumparate si la Brasov. Intre 10 si 14 februarie 2013, la etajul I al Macro Mall are loc un alt targ de Valentine's Day, care poate fi vizitat intre orele 10.00 si 20.00.

La Oradea, Galeria Real 1 organizeaza in perioada 13 - 17 februarie "Targul de Valentine's Day". Aici vor fi expuse decoratiuni, bijuterii, articole vestimentare si vinuri. Targul poate fi vizitat de miercuri pana sambata, intre orele 9.00 si 20.00. Duminica, programul de functionare este 9.00 - 18.00. Accesul vizitatorilor este gratuit.


Targuri de Valentine's Day in Bucuresti

Si Capitala va gazdui in perioada urmatoare targuri de Valentine's Day. Editia speciala de Valentine's Day a targului "Sweet Fest" isi deschide portile in data de 8 februarie, la Hanul lui Manuc din zona Piata Unirii, intrarea fiind libera. In fiecare zi, intre orele 10.00 si 19.00, vizitatorii vor putea admira si cumpara numeroase sortimente de ciocolata, torturi tematice, prajituri, biscuiti. De asemenea, la standuri se vor gasi si zeci de tipuri de ceai si cafea.

In perioada 13 - 14 februarie, la Vintage Pub din Bucuresti (str. Smardan, nr. 43) are loc targul de Valentine's Day "Zdranganele, briz-brizuri si alte bucurii pentru indragostiti". Targul va fi deschis zilnic in intervalul orar 13.00 - 19.00. La acest eveniment vor fi expuse bijuterii handmade, haine si obiecte vintage, cosmetice si diferite accesorii.

Un alt targ dedicat Zilei Indragostitilor este organizat la Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18), intre 8 si 15 februarie 2013. Targul poate fi vizitat intre orele 10.00 si 20.00. iar intrarea este libera. La cei peste 60 de expozanti poti gasi bijuterii din argint, aranjamente florale si produse cosmetice.

Sursa foto: stiuunloc.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea