De prin lume adunate

#targuri #paste 2013 #targuri de paate

La ce targuri de Paste poti merge in 2013

In numai cateva zile vor fi deschise portile targurilor de Paste in orasele mari din tara, dar si a celui din Viena, atat de faimos si mult asteptat.

Iata cateva dintre targurile de Paste la care poti participa in 2013:


Targ de Paste 2013 - Galeria Real 1, Oradea

30 aprilie - 4 mai 2013

Targul de Paste de la Oradea va aduna in acelasi loc expozanti din Romania si Ungaria. Acestia vor aduce pentru prezentare, degustare si vanzare produse traditionale special pregatite pentru aceasta sarbatoare.

Pe toata durata targului, daca vei pasi pragul galeriei Real vei avea ocazia sa achizitionezi preparate traditionale, bio si eco, la preturi cat se poate de reduse.


Targ de Paste - Bistrita

23 martie 2013

Sambata, 23 martie, incepand cu ora 12.00, vei putea participa la Targul de Paste de la Bistrita. Evenimentul se va desfasura pe Pietonalul Liviu Rebreanu, incepand cu ora 12.00.

La targ vei putea gasi oua incondeiate, produse pascale, vase de ceramica si alte obiecte traditionale romanesti.

Scopul evenimentului este acela de a readuce in actualitate traditiile sasesti practicate in Bistrita de sute de ani, conform primarului orasului, Ovidiu Cretu.


Targ de Paste - Sibiu

26 aprilie - 7 mai 2013

Piata Mare din Sibiu va gazdui cea de-a 4-a editia a targului de Paste. Aici vor fi amenajate 40 de casute din lemn de la care poti achizitiona cozonaci, pasca, oua rosii sau incondeiate si obiecte hand-made, de la comercianti care vin din 17 judete ale tarii.

Copiii se vor bucura cel mai mult in urma acestui eveniment datorita faptului ca organizatorii au pus la dispozitie un mini tarc cu iepurasi, plimbari cu trenuletul sau pe ponei.


Targ de Paste - Viena

16 martie - 1 aprilie

Daca te impresioneaza targurile de Craciun de la Viena, cu siguranta cele organizate in cinstea sarbatorilor pascale vor fi pe placul tau.

Targul de Paste de la Viena se va organiza in fata Palatului Schonbrunn, acolo unde peste 60 de expozanti vor avea la vanzare diverse sortimente de delicatese culinare, ornamente pascale si obiecte de artizanat din Austria.

Sursa foto: romaniaturistica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea