De prin lume adunate

#evenimente #evenimente bucuresti #evenimente weekend

La ce evenimente mergem in acest weekend

In acest weekend, in Bucuresti au loc cateva evenimente interesante, de la care nu trebuie sa lipsesti. Filme in aer liber, spectacole de teatru si show-uri aviatice sunt doar cateva dintre evenimentele la care poti merge.

Bucurestii lui Caragiale

In gradina de la Conu' Iancu de langa Hala Traian, in fiecare seara esti asteptat la Festivalul "Bucurestii lui Caragiale". Zilnic se joaca live Caragiale, cu actori si cantareti celebri. Timp de trei luni, pana in septembrie, in Bucuresti are loc festivalul "Bucurestii lui Caragiale", eveniment organizat de Primaria Municipiului Bucuresti. Zilnic, atat in centrul istoric al capitalei, cat si in gradina de la Conu' Iancu de la Hala Traian, au loc spectacole de teatru, opera, magie si circ.

Toate aceste evenimente au loc in memoria marelui dramaturg, la 100 de ani de la trecerea in nefiinta. Festivalul se desfasoara sub motto-ul "100 de ani - 100 de spectacole - 100 de personalitati". Toti cei care participa la acest eveniment vor avea ocazia sa asiste la evenimente extraordinare care au ca figura centrala lumea lui Caragiale.

Festivalul "Bucurestii lui Caragiale" ofera publicului bucurestean accesul liber, timp de peste 3 luni, la 100 de manifestari culturale care vor reinvia operele lui Caragiale. Manifestarile vor fi sustinute de un numar de peste 100 de artisti din toate generatiile.

Printre spectacolele pe care le poti vedea la acest festival se numara "O noapte furtunoasa", "O scrisoare pierduta", "D'ale Bibicilor lui Caragiale", "Umor, amor, fior de dor in Bucuresti", "O noapte calduroasa", "Momente si schite alb-negru", "Personaje, locuri si obiceiuri din Bucurestii lui Caragiale", "Caragiale si presa", "Caragiale si politica", "Cupletele de la Union", "Mofturi la Union" sau "D'ale Carnavalului".

Cinema in aer liber

Filme precum "Izvorul femeilor" si "Baiatul cu bicicleta" vor fi proiectate in sapte orase din tara. Caravana Metropolis aduce in Romania un concept popular peste hotare, filmul in aer liber, impreuna cu cel mai mare ecran gonflabil din Romania, care are puterea de a reinventa imaginatia.

Programul "Cinema in aer liber" este o alternativa la cinematograful clasic, accesibila tuturor. Evenimentul are ca obiectiv atragerea atentiei publicului larg asupra celei de-a saptea arte, savurate de aceasta data intr-un mediu diferit.

Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition 2012

Doua dintre cele mai faimoase formatii de acrobatie aeriana din lume, Freece Tricolori din Italia si Turkish Stars din Turcia vor fi prezente la Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition editia 2012. Cel mai mare eveniment aviatic din Romania, Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012) va avea loc in zilele de 21 si 22 iulie 2012, pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa–Aurel Vlaicu.

In cele doua zile, Aeroportul Bucuresti Baneasa va gazdui prima expozitie de aviatie generala din Romania – General Aviation Exhibition, unde vor fi expuse diferite tipuri de aeronave, de la avioane ultrausoare la business jet-uri.

De asemenea, Aeroportul Bucuresti Baneasa va gazdui prima expozitie de aviatie generala din Romania General Aviation Exhibition, unde vor fi expuse zeci de aeronave, de la avioane ultrausoare la business jet-uri. In programul evenimentului mai sunt incluse zboruri de agrement pentru public, demonstratii de aeromodele, dar si spectacole de muzica si divertisment.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea