De prin lume adunate

#weekend in bucuresti #weekend #targuri bucuresti

La ce evenimente mergem in acest weekend

Weekendul aduce in Bucuresti numeroase evenimente si targuri pentru toate gusturile. Cei care incep scoala nu trebuie sa rateze targul pregatit special pentru ei la Carturesti. Daca vrei sa petreci o seara speciala, mergi in Piata George Enescu pentru o portie de muzica clasica. Daca esti pasionat de dulciuri, mergi la Sun plaza, la ChocoFest.

 

Targul iconarilor si al mesterilor cruceri la Muzeul Taranului Roman


Reper al sarbatorilor mari in lumea taraneasca, fara cruce tot omul e pierdut, inaltarea sfintei cruci recupereaza fragmentar spatiul sacru si ne aduce aminte de puterea crucii. Muzeul taranului Roman te invita de Ziua Crucii laTargul iconarilor si al mesterilor cruceri

De la zece dimineata pana la sase seara in curtea MTR poti privi si targui icoane, izvoade, pristolnice, pecetare, miniaturi, ingeri tesuti, Troite si cruci. La targ vei auzi si povesti despre mestesugul si atelierele mesterilor iconari.
 

Festivalul Centrului Vechi al Bucurestiului


Pana pe 18 septembrie, trupe de teatru si muzica, cu notorietate si renume international , vor anima strazile Lipscani si Smardan. Acestea vor oferi participantilor atat spectacole de scena fixa cat si interactive, toate imbinate armonios intr-un mix artistic demn de un festival international.

Zona centrului vechi din Bucuresti va deveni locul de desfasurare a numeroase spectacole de strada, teatru, muzica live, acrobatii, circ, jonglerii, mima sau dans.
 

Festivalul de Teatru Independent Undercloud


Sambata si duminica, in Bucuresti au loc ultimele spectacole din Festivalul de Teatru Independent Undercloud. Acest eveniment este singurul festival de teatru independent care de desfasoara pe perioada verii in Bucuresti.

Editia de anul acesta cuprinde cele mai bune productii din stagiunea teatrelor independente din Bucuresti.
 

Festivalul International George Enescu


Infiintat in 1958, Festivalul International "George Enescu" se desfasoara o data la doi ani in Bucuresti. Primele editii ale acestui festival si concurs au reunit nume sonore ale vietii muzicale internationale.

Cea de-a XX-a editie a Festivalului este alcatuita din sapte serii de concerte: "Mari orchestre ale lumii", "Recitaluri si orchestre camerale", "Concertele de la miezul noptii", "World music", "Spectacole de opera si balet", "Muzica secolului al XXI-lea" si "Enescu si contemporanii sai".
 

Targul Scolaresti la Carturesti


Dupa o vara in care ceasul anunta cat mai este pana pleci la munte sau la mare, a venit timpul sa te pregatesti pentru un nou an de scoala.

Si ca totul sa fie mai usor pentru tine, am adunat la Carturesti tot ce ai nevoie pentru un start bun: manuale si caiete auxiliare, culegeri, carti din bibliografia scolara, atlase, caiete si indrumatoare pentru gradinita, ciclul primar, gimnazial si liceal, precum si penar, guma de sters, creioane, stilouri, caiete, carioci, rigla, pensule, acuarele, sevalet, bloc de desen, plastelina, lut pentru modelaj.
 

Choco Fest


O alternativa sanatoasa la dulciurile comune de pe piata, Choco Fest este o sarbatoare a gustului dulce. La targ vin producatori si importatori de ciocolata, produse de cofetarie si patiserie, bomboane, produse apicole si prajituri de casa.

La Choco Fest vei gasi delicatese facute din ingrediente naturale si prajituri ca la bunica, alaturi de baclava cu nuca, cu visine si ciocolata, specialitati unguresti si turcesti, bomboane, pricomigdale , jeleuri, caramele, sau miere. Nu lipsesc nici dulciurile dietetice, pentru cei care ocolesc zaharul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea