De prin lume adunate

#unde iesim #teatru #green hours #teatrul luni #spectacol #piesa

L-V: 8-16 La Teatrul Luni de la Green Hours

"L-V: 8-16" prezinta viata unui individ tipic al zilelor noastre, care la sfarsitul zilei zace in fata televizorului. "L-V: 8-16" are un singur personaj, interpretat de Lari Giorgescu, spectacolul avand ca subiect viata unui individ tipic al zilelor noastre, care la 6 ani voia sa schimbe lumea si care acum, la sfarsitul zilei, zace in fata televizorului, care face planuri cu o jumatate de an inainte pentru un concediu all-inclusive si care isi traieste viata intre rate si serviciu.

Am 7 ani si 4 luni. Sunt in clasa intai. Trezirea la 6. Teme. Note. Caiet liniat. Dictare. Autodictare. Invatat pe derost. Ghiozdanul meu are o tona. Tone de caiete. Tone de teme. Doamna invatatoare ne dicteaza cu viteza luminii. Scrieti: cu aliniat! nu stergeti! nu faceti porci de cerneala! nu copiati! uniforma obligatorie! prezenta obligatorie!

"De luni pana vineri, intre 8 si 16"... un program de lucru sau spectacolul Ioanei Paun, jucat pe scena teatrului Luni de la Green Hours. "L-V: 8-16" este un spectacol care vorbeste despre visurile din copilarie si felul in care acestea dispar, multi dintre noi transformandu-ne in "roboti" care "au un monitor, o tastatura si un mouse" si care lucreaza de la ora 8 la 16.

Lari Giorgescu se tranforma pe parcursul acestui show din baietelul care isi doreste sa fie „testoasele ninja” in angajatul unui call-center, demotivat, fara iubita si cu un credit la casa luat pe 20 de ani. Va suna cunoscut?

"Lari Giorgescu traieste viata acestui personaj cu atata intensitate, incat sub nicio forma nu pleci indiferent de la spectacol"
, spune Cristiana Gavrila.

"Lari Giorgescu e unul dintre cei mai maleabili actori tineri din Romania, cu o forta a dozarii si exploziei energiei fizice uluitoare. Timp de 45 de minute, il simti permanent conectat la ritmul dement al tavalugului cotidian care-i arde creierii si-i transforma atitudinea de fronda in tasare a oricarei reactii"
, declara Mihaela Michailov in Suplimentul de cultura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea