De prin lume adunate

# kit de supravieturire #doom #gramatica #dictionar #dex

Kitul de supravietuire al limbii romane: DEX + DOOM + GRAMATICA

Limba in care am invatat sa vorbim si sa gandim, romana, merita toata atentia ta. Cunoasterea si vorbirea limbii romane in mod corect te va ajuta sa intelegi mai bine istoria ce sta la baza formarii noastre ca popor. Sa stii de unde vii te va ajuta sa afli unde vei ajunge. De asemenea, trebuie sa ai in vedere ca limba pe care o vorbesti este un marcator al statutului tau in societate. Cu ajutorul cartilor de capatai: DEX, DOOM si Gramatica Limbii Romane poti sa iti construiesti imaginea de la interior la exterior.

Daca vrei sa ai o imagine impecabila in societate si chiar si in cercul tau de prieteni, nu ai nevoie de haine sau accesorii scumpe, ii poti impresiona pe toti cei din jurul tau cu o un vocabular bogat si cu o gramatica impecabila. DEX, DOOM si Gramatica Limbii Romane nu trebuie sa lipseasca din biblioteca ta, mai ales ca DEX pret este unul foarte avantajos, intreg pachetul fiind disponibil la doar 145 lei. Pe langa acest lucru, trebuie sa te gandesti ca ii poti influenta si pe ceilalti intr-un mod pozitiv.

Puterea exemplului este esentiala pentru ca cei mici sa inteleaga de ce este important ca limba romana sa fie utilizata corect. Fie ca vorbim de proprii copii, fie ca ai in jurul tau nepoti, fini sau copii ai prietenilor tai, este responsabilitatea ta sa folosesti corect limba romana si sa ii ajuti sa invete cuvinte noi si sa inteleaga sensul corect al acestora. Pana la urma, aceasta limba este parte din noi, iar transmiterea acesteia mai departe insemana participarea la construirea viitoarelor generatii.

Pentru ca limba romana sa supravietuiasca de-a lungul timpului intr-un mod cat mai frumos, care sa ne faca mandrii de poporul nostru, pachetul ce contine DEX, DOOM si Gramatica Limbii Romane este esential in fiecare casa.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea