De prin lume adunate

#targ #carte #kilipirim #sala dalles

Kilipirim de noiembrie la Sala Dalles

In perioada 10 - 14 noiembrie, la Sala Dalles din Bucuresti are loc o noua editie a targului Kilipirim.

Timp de 5 zile, Sala Dalles va fi gazda celui mai mare targ de carte cu discount din Bucuresti. Targul aduce publicului peste 10.000 de titluri, din toate domeniile de interes, de la beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii , pana la arta, arhitectura si design.

Editia din 2010 reuneste cele mai mari edituri din Romania, prezente cu carti cu discount de la 10% pana la 70%. La targ vei gasi titluri mai vechi sau mai noi si o serie de evenimente speciale adresate publicului vizitator. Astfel, vor avea loc tombole cu premii in carte, sesiuni de autografe si expozitii tematice organizate pe toata durata targului.

La cea de a 11-a editie, Kilipirim a decis sa sustina campania "Colecteaza selectiv", initiata de Green Peace. Organizatia va fi prezenta la eveniment cu materiale informative, voluntari si un stand cu vanzare de materiale-suport realizate din hartie si alte materiale reciclate .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea