De prin lume adunate

#hobby #valentine's day #jocuri #peterecere

Jocuri pentru petrecerea de Valentine's Day

Valentine's Day este o zi pe care o poti petrece alaturi de prieteni, fie ca esti intr-o relatie sau nu. Daca anul acesta te-ai hotarat sa sarbatoresti aceasta zi acasa, noi iti oferim cateva idei de jocuri haioase care vor anima atmosfera de la petrecere. Unele jocuri pot fi jucate doar in cuplu, altele cu tot grupul de prieteni.

Iata mai jos cateva idei de jocuri amuzante potrivite pentru Valentine's Day:

 

Jocul Dansului

 

Jocul Dansului este un joc romantic si amuzant pentru petrecerea ta speciala de Valentine's Day. Pentru acest joc, fiecare cuplu trebuie sa stea cu picioarele pe o coala mare de hartie. Cand se da drumul la muzica, cuplurile trebuie sa danseze doar pe coala de hartie, fara sa o depasesca. Daca unul dintre parteneri paseste in afara hartie, cuplul este descalificat. Muzica trebuie sa tina timp de doua minute, dupa care se opreste.

Cand muzica se opreste, colile de hartie sunt impaturite pe jumatate, iar cuplurile trebuie sa danseze pe aceasta jumatate, fara sa paseasca in afara hartiei. Muzica va tine iar timp de doua minute, dupa care se opreste din nou si hartia este iar impaturita pe jumatate. Jocul continua astfel pana cand hartia devine atat de mica incat unul dintre parteneri trebuie sa il ia in brate pe celelalat pentru a nu depasi coala de hartie. Cuplul care rezista pana la final fara a depasi coala de harite este declarat castigator.

 

Ghiceste numele

 

Acest joc este unul foarte amuzant si poate fi jucat si de persoanele singure de le petrecere. Pentru acest joc, toti invitatii sunt impartiti in doua grupuri. Apoi, cate o persoana de la fiecare echipa iese in fata si trebuie sa mimeze numele unor personaje celebre care au legatura cu Valentine's Day. Pot fi mimate nume precum Romeo sau Julieta . Pe langa nume de personaje romantice, mai pot fi mimate si lucruri care au legatura cu aceasta sarbatoare ca de exemplu trandafiri, cupidoni, inimoare. Grupul care ghiceste cele mai multe nume de personaje sau lucruri castiga jocul.

 

Cunoaste-ti partenerul!

 

Acest joc este potrivit pentru petrecerea de Valentine's Day si se poate juca doar de catre cupluri. Acestea au acum ocazia sa afle lucruri noi despre partener si sa il inteleaga mai bine. La inceputul acestui joc, toate fetele trebuie sa paraseasca incaperea in care se tine petrecerea. Apoi, gazda impreuna cu persoanele singure de la petrecere, pregatesc cateva intrebari pentru baietii. Acestia trebuie sa dea acelasi raspuns pe care iubitele sau sotiile lor le-ar fi dat.

Toate raspunsurile date de baieti vor fi notate pe o hartie. Dupa ce baietii raspund la intrebari, este randul lor sa iasa din camera, timp in care intra fetele, care trebuie sa raspunda la aceleasi intrebari, care sunt de asemenea notate pe o hartie. Dupa ce fetele termina cu raspunsurile, baietii sunt chemati in camera, iar raspunsurile cuplurilor sunt comparate. Cuplul cu cele mai multe raspunsuri care se potrivesc castiga jocul.

 

Cupidon

 

Daca la petrecerea pe care ai organizat-o de Valentine's Day sunt si persoane singure , jocul Cupidon este unul potrivit pentru ei si ii va ajuta sa se integreze printre ceilalti invitati. Pentru acest joc, pune-i pe toti invitatii tai sa se aseze in cerc, apoi alegi persoana care sa il intepreteze pe Cupidon. Apoi trebuie sa alegi o alta persoana pentru care Cupidon va gasi un partener pentru petrecerea de Valentine's Day.

Aceasta persoana va fi lega la ochi si asezata in centrul cercului. In acest timp, Cupidon va alege perechea pentru persoana din centrul cercului. Persoana aleasa va fi aseazata si ea in centrul cercului, astfel incat toata lumea sa o poata vedea. Persoana aleasa se va intoarce apoi inapoi in randul celorlalti invitati. Persoana din centrul cercului va fi dezlagata la ochi si va trebui sa ghiceasca perechea pe care Cupidon i-a ales-o. Daca ghiceste corect, persoana respectiva va interpreta roului lui Cupidon, iar perecehea sa va trebuie sa ghiceasca perechea.

 

Inimi frante

 

Inainte de venirea invitatilor la peterecere , deseneaza pe coli de hartie rosie mai multe inimi. Dupa ce le desenezi, le decupezi si apoi tai inimile pe jumate, in forma de zig-zag sau alte forme inedite. Fiecare inima trebuie insa taiata diferit de celelalte.

Trebuie sa ai cate o jumatate de inima pentru fiecare invitat de la petrecere. Pe masura ce invitatii tai sosesc la petrecere, la intrare le oferi cate o jumatate de inima. Dupa ce toti invitatii au venit, fiecare trebuie sa gaseasca cealalta jumatate a inimii pe care o au.

 

Poezii de dragoste

 

Pentru fiecare invitat de la petrecere pregateste cate doua biletele de hartie. Pe o parte din biletele vei scrie cuvinte romantice, care au legatura cu dragostea, iar pe cealalta parte de biletele vei scrie cuvinte banale, care nu au legatura cu dragostea, apoi vei aseza biletele in doua boluri. Fiecare invitat trebuie sa aleaga cate un biletel din ficare categorie si sa realizeze mici poezioare folosind cele doua categorii de cuvinte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea