De prin lume adunate

#cafenea arici #cafenele animale #cafenea pisici #cafenea

Japonia, tara cu cele mai multe cafenele cu animale! Noua moda: cafeneaua cu arici

Japonezii au lansat moda cafenelelor cu pisici, care a fost apreciata in toata lumea. Insa nu s-au oprit aici. In Tokyo exista numeroase cafenele in care poti mangaia sau admira caini, iepuri, bufnite, soimi sau serpi. Ultima moda insa este cafeneaua cu arici.

 

Rezidentii orasului Tokyo s-au ingramadit curiosi sa mangaie micile animale tepoase, intr-o cafenea dedicata aricilor. Localul se afla in districtul de divertismet Roppongi. 30 de arici din specii distincte motaie si privesc ghidusi spectatorii "cafegii", din acvariile de sticla.

Pentru a mangaia sau admira un arici, japonezii scot din buzunar 1000 de yeni (9 dolari) pe o ora.

"Vrem ca oamenii sa vada cat de fermecatori sunt aricii. Animalele acestea par greu de ingrijit. Vrem sa inlaturam ideea asta din capul oamenilor care se vor apropia sa-i mangaie si vor vedea ca sunt docili", a declarat Mizuki Murata, sefului cafenelei cu arici, potrivit mediafax.ro.

Aricii sunt in general animale timide si au nevoie de timp pentru a se obisnui cu prezenta oamenilor.

Anna Cheung, o fetita in varsta de 11 ani, venita tocmai din Marea Britanie pentru a vizita cafeneaua cu arici a declarat ca: "Toti acesti arici sunt prietenosi, desi unii te pot intepa."

Sursa foto: ign.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea