De prin lume adunate

#Istvan Teglas #comedie neagra #teatru comedie #actor teatru

Istvan Teglas, rol spumos in Comedie Neagra

Cum te ajuta intunericul in cariera si in dragoste, aflam de la actorul Istvan Teglas prin rolul sau din  spectacolul “Comedie neagra” dupa Peter Shaffer, care are loc sambata, 13 iulie, la Godot Cafe Teatru, str. Blanari nr 14.

Actorul Istvan Teglas il joaca pe Brindsley Miller, un tanar sculptor falit, dornic de afirmare a artei sale in fata unui domn cu mare potential financiar din Londra. De asemenea doreste sa il impresioneze pe tatal logodnicei sale, Carol Melkett (Alina Popescu), care ii este complice in mutarea obiectelor de mobilier valoroase ale vecinului lor Harold Gorrringe (Mihai Smarandache), in absenta sa. Planul lui Brindsley ar fi functionat de minune daca un s-ar fi confruntat cu o lunga pana de curent, care a introdus confuzia si panica in fiecare actiune a personajului.

Despre rolul sau din spectacolul „Comedie Neagra”, actorul Istvan Teglas a marturisit intr-un interviu recent ca ii place sa intre in transa ori de cate ori il joaca, neprogramandu-si nimic din ceea ce face personajul pe scena. Istvan Teglas despre textul piesei Comedie Neagra: “Eu cand citesc un text, mai ales daca e un text foarte bine scris cum si Comedia neagra, simt imediat cum ar trebui sa sune. Acest lucru mi se intampla doar cand citesc un text bun, fiindca stiu care sunt cerintele de a face un text de genul acesta. Nu ma refer la cerintele sistemului de a face un spectacol,  dar stiu ca fiind scris intr-un anumit mod, textul acela trebuie sa sune intr-un fel. ” Spectacolul de teatru “Comedie neagra” dupa Peter Shaffer este regizat de  Cosmin Alexandru Purice.

Din distributia spectacolului fac parte actorii: Istvan Teglas, Mihai Smarandache, Marius Chivu, Alina Popescu, Ana Maria Lazar, Andreea Samson si Madalin Mandin. Spectacolul “Comedie neagra” are loc sambata, 13 iulie, la Godot Cafe Teatru, str. Blanari nr 14. Durata spectacolului este de 1 ora si 45 de minute. Accesul in sala de spectacol se face pe baza de bilet, cu o rezervare in prealabil. Rezervarile pot face la numerele de telefon 021 31 61 682 / 0736 414 244, zilnic intre orele 12:00 si 19:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea