De prin lume adunate

#iron man #iron man 3 # incasari record #omul de otel #incasari iron man 3

Iron Man 3, record de incasari in weekendul premierei

"Iron Man 3" a avut premiera mondiala (mai putin in SUA, unde se va lansa in data de 3 mai) vineri, 26 aprilie, si a reusit deja sa stranga incasari-record, care le depasesc pe cele ale blockbusterului de anul trecut, "The Avengers" ("Razbunatorii").

Astfel, in weekendul de lansare, "Iron Man 3", in care Robert Downey Jr. imbraca din nou costumul supereroului Marvel Omul de Otel, a strans fabuloasa suma de 195 milioane de dolari, depasind cu 10 milioane de dolari debutul fulminant al peliculei "The Avengers".

Partea a treia a francizei "Omul de Otel" poate fi considerata cu usurinta filmul primaverii 2013, iar incasarile generate pana in acest moment o demonstreaza cu varf si indesat. Filmul ruleaza deja in 42 de tari, cele mai consistente incasari provenind din state precum Marea Britanie (21 milioane dolari), Coreea de Sud (19 milioane dolari) si Australia (18 milioane dolari).


Iron Man 3 versus The Avengers

Primele doua filme ale seriei au generat incasari de 1,4 miliarde de dolari la nivel mondial, iar "Iron Man 3" va completa cu o suma frumusica veniturile Marvel (brand care a fost cumparat de Disney). Cu toate acestea, ramane de vazut daca simpaticul si charismaticul Tony Stark va reusi sa depaseasca, de unul singur, recordul stabilit de "Razbunatorii" care au reusit sa adune in 2012 incasari incredibile de 1,5 miliarde dolari.

Weekendul de lansare in SUA ar putea decide soarta "Iron Man 3": in 2012, "The Avengers" strangea, in weekendul premierei, nu mai putin de 204 milioane dolari!


Iron Man 3, cel mai dramatic film al seriei

"Omul de Otel 3" continua povestea din "Razbunatorii", dar si din precedentele filme ale seriei "Iron Man", si se axeaza de aceasta data pe latura emotionala a existentei lui Tony Stark, a carui lume este zdruncinata de aparitia unui terorist de temut, Mandarinul (interpretat de Ben Kingsley). Lipsit de resurse financiare, Tony Stark va trebui sa gaseasca solutia salvatoare atat pentru a-si reconstrui propriul univers, cat si pentru a proteja lumea si pe cei dragi.



Sursa foto: geektyrant.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea