INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

De prin lume adunate

Intilnire cu scriitorul Liviu Birsan

Editura Polirom va invita joi, 13 decembrie, la ora 18.00, in Club A (Str. Blanari nr.14, sector 3, Bucuresti) la o intilnire cu scriitorul Liviu Birsan, autorul volumului Ochiul si pulberea, aparut anul acesta in colectia ''Ego. Proza''. Aceasta va avea loc in cadrul ''Poeticile cotidianului'', eveniment organizat de Razvan Tupa, redactor-sef al revistei Cuvantul, si va consta in prezentarea volumului Ochiul si pulberea, precum si intr-o discutie despre autor si debutul sau editorial . Cartea lui Liviu Birsan este un roman-farsa, cu sugestii cinematografice, ceea ce-i confera un ritm alert, care tine treaza atentia cititorului. Interesul acestuia va fi sporit si de trimiterile la societatea politica actuala, de personajele de un pitoresc extrem, de la ''granguri'' din Politie si SRI, ''masa electorala'', analisti politici pina la candidati la Presedintie sau chiar presedintele in exercitiu, toti sub nume fictive, dar caricaturizind personaje usor de recunoscut. Toate construiesc un roman inedit, plin de ironie, dar, inainte de orice, scris cu mult talent si excelent controlat de un autor ce pare foarte stapin pe mijloacele sale artistice inca de la debut. ''Romanul retine imaginea unei lumi in care copilaria nu mai exista, realitatea este plina de abjectie, iar omul este golit de umanitate. Protagonistul acestui roman nu este neaparat Martzi, un ins mediocru care iese din anonimat printr-un act de cvasiterorism, ci Noi, cei care sintem atrasi de spectacolul, de circul mediatic. Romanul poate fi si o meditatie asupra realitatii romanesti postdecembriste, in care asistam la degradarea si chiar rasturnarea tuturor valorilor si reperelor moral-umane.'' Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea