De prin lume adunate

#hobby #ski #SportAddict.ro #echipament ski #casca ski

Intampina iarna cu echipamentul complet: iata 3 modele de casti ski pe care trebuie sa le ai!

Intampina iarna cu echipamentul complet: iata 3 modele de casti ski pe care trebuie sa le ai!

ADVERTORIAL

Esti pasionat de sporturile de iarna? Inseamna ca apropierea sezonului hibernal este o adevarata bucurie pentru tine! Si pentru ca debutul iernii sa te prinda bine pregatit, este esential sa iti verifici cu atentie echipamentul destinat practicarii sportului de iarna preferat. Ai nevoie de casti ski? Alege-le pe cele mai potrivite pentru tine din oferta magazinului online de articole sportive SportAddict.ro!

Un schior priceput stie ca nu poate porni pe partie fara a se asigura ca dispune de un echipament complet, de inalta calitate. Una dintre piesele esentiale ale echipamentului de schi este casca. Printre cele mai importante caracteristici ale unor casti ski de calitate se numara confortul si siguranta pe care le ofera. Ambele sunt date de materialul, forma si sistemele cu care casti ski sunt prevazute.

Iti doresti, asadar, sa iti completezi echipamentul de schi sau de snowboard cu o casca de protectie confortabila si sigura, de o calitate foarte buna? Consulta oferta SportAddict.ro din care nu lipsesc urmatoarele produse:


Casca ski/snowboard X-ride motion style

Una dintre casti ski disponibile in magazinul SportAddict.ro este X-ride motion style, un produs prevazut cu sistem de ventilatii complex, sistem de prindere a ochelarului de schi integrat si inchidere monomatica. Totodata, casca este tratata anti alergic si poate fi spalata.

Casca ski/snowboard X-ride motion style este disponibila la pretul de 900 lei, redus de la 1.125 lei, transportul la domiciliu fiind gratuit.


Casca ski/snowboard Uvision air

O alta casca de foarte buna calitate disponibila in oferta SportAddict.ro este Uvision Air. Acest produs este dotat cu sistem IAS de ajustare individuala a marimii in functie de circumferinta capului, fiind prevazut si cu un sistem de ventilatii ajustabil, caruia i se adauga inchiderea monomatica.

Produsul are garantie de conformitate si este disponibil in magazinul SportAddict.ro la pretul de 612 lei, redus de la 765 lei. Livrarea este gratuita.


Casca ski/snowboard Sioux xc

Te afli in cautarea unei casti ski pentru a completa echipamentul copilului tau? SportAddict.ro vine si in intampinarea acestei nevoi, punandu-ti la dispozitie casca Sioux xc. Aceasta include sisteme de ventilatii si de prindere a ochelarului de schi integrat, dar si protectii de urechi detasabile. Totodata, interiorul castii este tratat anti alergic.

Casca Sioux xc este disponibila in culori diferite: alb cu mov, alb cu verde neon, gri inchis si gri deschis. Costa 576 lei, fiind redusa de la 720 lei. Livrarea este gratuita.


Despre SportAddict.ro

SportAddict.ro este un magazin online care comercializeaza articole sportive de cea mai buna calitate, la preturi competitive. In oferta magazinului SportAddict.ro se regasec produse destinate unei game diverse de sporturi. Articolele sportive din magazinul SportAddict.ro se adreseaza tututor categoriilor de varsta si sunt disponibile intr-o varietate de stiluri. Nu in ultimul rand, SportAddict.ro garanteaza livrarea produselor in 24 de ore de la plasarea comenzii.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele