De prin lume adunate

Institutul Italian De Cultura la Noaptea Institutelor Culturale

27 iunie incepand cu orele 23.30 la va asteptam la Institutul Italian De Cultura (Aleea Alexandru 41) 20.30 – Expozitie de desene inedite ale marilor artisti italieni ai secolului XX ( Modigliani , Balla, Boccioni, Burri, Capogrossi, De Chirico, Guttuso, Manzù, Vedova)

21.30 – “Recontres” (“Intalniri”) Rar un asemenea spectacol in lumea teatrala de azi, un comentariu fin asupra dragostei, cu un umor rafinat, marca sigura a unui talent inteligent .(Dan Puric)

Este o mare bucurie acest spectacol conceput cu debordanta fantezie de Dragos Huluba si Violeta Totir, in care se dezbate cu haz si sensibilitate dragostea, ilustrand situatiile legate de iubire fara sprijinul cuvantului. (Ileana Lucaciu) Scenariul si regia: Dragos Huluba, Violeta Totir Distributia: Dragos Huluba, Violeta Totir Durata: 1h 22.30 – ...si, pentru ca dragostea trece si prin stomac, va invitam la o pauza de paste, pizza si parmezan

23.00 – Film italian de Oscar (1992) “Mediterraneo”
Al Doilea Razboi Mondial. Un vas italian lasa pe o mica insula din Grecia un grup de soldati insarcinati cu misiunea de a depista orice nava inamica si de a apara insula in caz de nevoie. Satucul de pe insula pare abandonat si niciun inamic nu-si face aparitia la orizont, asa ca soldatii incep sa se relaxeze.

In fapt, insula nu este parasita, iar cand localnicii isi dau seama ca italienii sunt inofensivi, ies din ascunzatorile din munti si isi continua viata pasnica.

Curand, soldatii descopera ca desi au fost lasati in urma intr-un loc uitat de lume, viata pe insula nu este atat de rea pe cat si-au imaginat la inceput. Italia 1991; regia: Gabriele Salvatores; cu: Diego Abatantuono, Claudio Bigagli, Giuseppe Cederna; 95 min.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea