INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

De prin lume adunate

Institutul de Istorie a Religiilor va fi infiintat la Bucuresti

Activitatea Institutului de Istorie a Religiilor se va axa pe doua directii: a Cercetarea stiintifica in domenii cum sunt istoria monoteismelor, istoria religiilor indiene si iraniene; istoria politeismelor antichitatii clasice; religie si modernitate; a Valorificarea rezultatelor acestor cercetari prin publicarea de lucrari stiintifice, publicatii si alte lucrari in domeniu. Institutul de Istorie a Religiilor va fi finantat de la bugetul de stat , prin bugetul Academiei Romane. Institutul va avea un numar de 15 posturi din care 12 posturi de cercetatori, cu incadrarea schema de personal aprobata Academiei Romane. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea