De prin lume adunate

#campionat de biliard #bloggeri #concurs bloggeri

Inscrie-te la campionatul de biliard pentru bloggeri

Esti bloger? Participa la Funland 8 Ball! Campionatul de biliard pentru bloggeri se desfasoara in perioada 24 - 28 octombrie si este destinat celor care detin un blog si au este 18 ani.



Daca detii un blog sau ai un blog care te poate sustine in competitie si ai peste 18 ani, inscrie-te pana pe 23 octombrie 2011 (ora18.00) la Funland 8 Ball - Campionatul de biliard pentru blogeri. Evenimentul este recomandat de Federatia Romna de Biliard - Pool.


Cum te inscrii


Pentru inscriere trebuie sa trimiti un e-mail pe adresa office@ mediaholic .ro cu subiectul "Campionat Funland", pana duminica, 23 octombrie, ora 18:00, in care sa scrii numele tau complet si adresa blogului care te sustine.

Campionatul se desfasoara in perioada 24 - 28 octombrie, in fiecare zi incepand cu ora 18:00, la Clubul Funland din Bucuresti, Magazinul Unirea Shopping Center, etajul 4.


Ce castigi


Toti participantii din cadrul campionatului vor fi premiati. Fiecare participant iesit din competitie pana la semifinala, va primi un card de reducere in valoare de 10% la Funland si un premiu de surpriza din partea beautyroom .ro.

Primele 4 locuri vor primii cate un card de reducere de 20% si ore gratuite la biliard din partea Funland si premii din partea beautyroom.ro. in valoare totala de 500 de euro.

Afla detalii despre premii, pasii de inscriere si etapele Campionatului aici.


Ce trebuie sa stii despre biliard


Biliardul este un joc derivat din crochet si are o vechime de cateva secole. Obiectivul jocului este sa introduci o bila colorata intr-o gaura. Castiga primul jucator care introduce toate bilele sale inaintea celorlalti.

In biliard se joaca 15 bile numerotate de la 1 la 15. Scopul este ca fiecare jucator sa introduca in buzunare propriile bile, numerotate de la 1 la 7 sau de la 9 la 15.

Se joaca cu bile intregi si bile vopsite pe jumatate, iar alegerea se face la inceputul jocului. Bila cu numarul 8 nu trebuie introdusa in buzunare pana la sfarsitul jocului. Dupa ce toate bilele unui jucator sunt in buzunare, acesta trebuie sa tinteasca bila cu numarul 8 pentru a castiga jocul.

Cluburile de biliard sunt in topul locurilor preferate de distractie ale tinerilor si nu numai. Biliardul este un mod placut de a te relaxa dupa o zi stresanta. De obicei cluburile de biliard vin la pachet si cu alte jocuri pe care le poti practica, dar si cu baruri si ecrane unde poti urmari meciuri de fotbal.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea