De prin lume adunate

#kilipirim #evenimente #sala dales

Incepe Kilipirim la Sala Dalles

In perioada 7 - 11 noiembrie, la Sala Dalles din Bucuresti are loc Kilipirim, targul de carte unde vei gasi cele mai generoase reduceri.

Targul va reuni peste 30 de edituri romanesti si straine, care isi vor primi cititorii cu pachete promotionale si reduceri de pana la 70%. La targ vei gasi tot ce iti doresti in materie de carte, de la beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, pana la arta, arhitectura, design si multe altele.

Pe langa cartile noi, la targ vei mai gasi si carte veche, mobilier, statuete, numismatica si obiecte de anticariat. In plus, vei avea ocazia sa participi la demonstratii de tipar, legatorie pe hartie manuala, ilustrare si copertare a cartilor.


Targ ezoteric la Sala Dalles


In cadrul targului cu reduceri Kilipirim va avea loc si un targ ezoteric, la care vei gasi produse si servicii pentru aprofundarea cunoasterii si imbunatatirii calitatii vietii.

Pe parcursul targului vor fi organizate conferinte, seminarii si ateliere despre homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie si multe altele.

In plus, la targ vei avea ocazia sa degusti si vinuri romanesti rare, ceai si cafea. Intrarea la targ este libera.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea