De prin lume adunate

#teatru dans #clubul taranului roman #teatru #festivalul Undercloud # teatru-concert

Incepe festivalul de teatru independent Undercloud!

Festivalul de teatru independent (de orice) Undercloud isi deschide portile astazi, 20 august, incepand cu ora 19.30. Festivalul, care va include 28 de piese de teatru, a ajuns la cea de-a sasea editie in acest an si este gazduit de Clubul Taranului Roman din Bucuresti.

De-a lungul celor 11 zile de festival, desfasurat in perioada 20-31 august, in fata iubitorilor de teatru se vor derula adevarate spectacole de magie impachetate in forme felurite: piese de teatru clasic, teatru-dans, teatru-acrobatic, teatru-concert si spectacole de lectura.

Festivalul va fi deschis de piesa de teatru "Mascariciul", cu Horatiu Malaele si Nicolae Urs, de la ora 19.30 in sala de cinema "Horia Bernea", un spectacol de succes care se joaca de nu mai putin de opt ani!

Actori si regizori de renume la festivalul Undercloud 2013

Festivalul Undercloud 2013 se va bucura de prezenta a numeroase nume mari ale scenei teatrale romanesti, precum Maia Morgenstern, Horatiu Malaele, Marius Manole, Marian Ralea, Medeea Marinescu, Ioana Pavelescu, Cristi Iacob, Vlad Zamfirescu, Mirela Zeta, Ilinca Goia, Adriana Trandafir, Andreea Gramosteanu, Magda Catone, Gabriel Fatu, Andreea Bibiri, Claudiu Bleont si multi altii.

Spectacolele de teatru din cadrul festivalului Undercloud 2013 vor fi puse in scena de regizori ca Horatiu Malaele, Claudiu Goga, Cristi Juncu, Lia Bugnar, Radu Beligan, George Dogaru, Eugen Jebeleanu, Catinca Draganescu, Gelu Colceag, Chris Simion si altii.

Festivalul de teatru independent Undercloud este si un concurs care va oferi premii pentru cel mai bun spectacol, premiul Undercloud - pentru originalitate si inovatie, pentru regie, pentru cel mai bun actor si pentru cea mai buna actrita.

Juriul editiei din acest an este format din George Ivascu, Sanda Manu, Cristina Bazavan si Anca Sigartau.

Cumpara bilete la festivalul Undercloud 2013!

Biletele pot fi achizitionate de la Clubul Taranului Roman si online, pe www.bilete.ro. Costul unui bilet este de 35 lei. Grupurile de 10 persoane primesc un bilet gratuit.

Programul festivalului de teatru independent (de orice) Undercloud 2013 poate fi consultat pe site-ul www.daya.ro.

Informatii suplimentare pot fi obtinute si la numarul de telefon 0727.100 856.

Sursa foto: facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea