De prin lume adunate

#muzica #film #bucuresti #festival #bucharest music film festival

Incepe Bucharest Music Film Festival

In perioada 17 - 22 iunie are loc la Bucuresti cea de-a patra editie a Bucharest Music Film Festival , festivalul in aer liber care imbina spectacolele lirice filmate cu muzica clasica live.
Piata George Enescu
din capitala se va transforma, timp de cinci zile, intr-o gradina de vara . In deschiderea evenimentului va avea loc un recital sustinut de Raluca Enea la clavecin si Irina Nastase la pian. De la ora 19.30, Cvintetul Florin Niculescu va propune o seara de jazz Paris-Bucuresti.
Gradina inflorita a pietei va fi animata in fiecare zi de concerte live sustinute de prestigiosi artisti ai momentului: Romanian Piano Trio, Maite Maruri, Josu Okinena, Irina Nastase si Toma Popovici, Adrian Duminica, Grupul vocal Acapella, Bucharest Summer Orchestra and Choir.
Manifestarea aduce binecunoscutele proiectii open-air si ringul de dans, unde va asteptam sa valsati alaturi de perechi de dansatori profesionisti pe muzica marilor compozitori. Atmosfera placuta este completata de o terasa, de diverse standuri cu suveniruri si de un loc de joaca pentru copii.
In fiecare seara, de la orele 21.00, publicul va putea viziona concerte celebre si importante opere filmate pe marile scene lirice ale lumii: Flautul fermecat, Bal mascat , Traviata si Concertul de Anul Nou de la Viena.
Programul festivalului se desfasoara zilnic in intervalul orar 18.00 – 23.00 si cuprinde: lectia de dans, concerte live si film. Zona este deschisa publicului intre orele 11.00 si 23.00, iar accesul este gratuit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare